Kubelková ve StarDance: Hrozba kolapsu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kubelková ve StarDance: Hrozba kolapsu?

Iva Kubelková
Iva Kubelková (ČT)

Modelka a moderátorka Iva Kubelková (46) se může pyšnit dokonalou postavou i krásnou tváří. I to bude jistě jedním z důvodů, proč byla produkcí oslovena do taneční soutěže StarDance.

Iva se na tanečním parketu objeví už v říjnu a do té doby se chce dostat do perfektní formy. Moc dobře si totiž uvědomuje, že ji čeká náročný proces. „Zastihlo mě to loni na dovolené, tak jsem měla pocit, že jsem odpočatá, a říkala jsem si, proč ne. Teď když je člověk v pracovním procesu, tak si uvědomuje, že to bude velmi náročné,“ svěřila se Iva pro Super.cz.

Kubelková na sobě však dře celoročně. Jen tak si prý dokáže udržet své sexy křivky. „Zkrátka musím cvičit. A čím jsem starší, tím více na sobě musím makat. Nedá se nic dělat, jiný způsob neznám,“ pronesla pro idnes.cz. K tvrdým tréninkům samozřejmě patří i vyvážená strava. Iva dlouhodobě nejí maso, stejně, jako její manžel Georg Jirasek. Pochutnávají si většinou na zelenině a různých luštěninách, čas od času i na omáčkách.

Iva Kubelková o StarDance: Mám velmi malé cíle a jeden handycap!

Video se připravuje ...

Pokud ale Iva ke svým kondičním tréninkům přidá ještě náročné taneční tréninky, mohlo by se to negativně podepsat na jejím zdraví. A aby toho nebylo málo řeší nyní problémy s ramenem. „Zatím jsem v rehabilitaci a je to pro mě takový otazník, jak moc a kam mě to pustí a co všechno si budu moct dovolit,“ vysvětlila pro Super.cz. Uvidíme, jak se krásná modelka se vším popasuje.

Sexy Iva Kubelková slaví 45: Velmi osobní překvapení od partnera!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Vit Konečný
6. 6. 2023 • 07:10

Tak má zůstat doma , zbytečný článek a bez kolapsu!!🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.