Krize u Ornelly a Pepy Koktových? Přišlo to ze dne na den | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krize u Ornelly a Pepy Koktových? Přišlo to ze dne na den

Ornella Koktoá prozradila, jak její manžel přišel o všechno!
Ornella Koktoá prozradila, jak její manžel přišel o všechno! (Archiv Blesku)

Ornella Koktová (30) žije se svým manželem Josefem Koktou (66) už od svých osmnácti let. Ten, kdo si myslel, že si staršího partnera vyhlédla kvůli penězům, byl na omylu. Ornella totiž v pořadu Výměna manželek prozradila, že Josef tehdy žádný boháč nebyl.

Josef Kokta byl v devadesátých letech úspěšný podnikatel a o peníze neměl nouzi. „Po revoluci jsem dělal výhybkáře na dráze. Pak jsem na půdě objevil prvorepublikovou oválnou ceduli Obecní úřad se znakem Československa. Nápad byl venku, nabídl jsem to všem obcím v republice. Vznikly první penízky,“ svěřil se Kokta ve Výměně. Jenže po nákladném rozvodu s moderátorkou Gábinou Partyšovou (44) to šlo s jeho podnikáním pomalu ke dnu.

V době, kdy s ním Ornella začínala, na tom nebyl finančně nejlépe a dokonce ji na to sám upozornil. „Když přišla Ornella, v tu chvíli jsem neměl už téměř nic. Věděla to, říkal jsem jí, že jde do starého, chudého chlapa,“ dodal Pepa. Ornella s ním ale i přesto zůstala a porodila syna Quentina. Jenže pak bylo ještě hůř.

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha!

Video se připravuje ...

„Pepa měl akcie v bance, která byla dvě stě let stará. A přes noc zmizela z trhu. Vzbudil se a přes noc přišel skoro o miliardu,“ šokovala Ornella, která do té doby znala jen život v blahobytu. „Jezdili jsme na drahé dovolené, byla jsem taková princeznička. Měsíčně naše čtyřčlenná rodina utrácela asi dvě stě tisíc,“ vysvětlila. Naštěstí i ona projevila podnikatelského ducha a rozjela obchod s jezdeckými potřebami, který je nyní hlavním zdrojem jejich nemalých příjmů.

Výměna manželek: Jedna z žen se ocitne v infarktové situaci, tohle nikdo nečekal

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pea.p
6. 6. 2023 • 10:04

Jasně. A proto si s ním ač má holou *** pořídila tři děcka.
To dává opravdu smysl.

jan pospisil
5. 6. 2023 • 18:58

Třeba je vybavenější než Rosenberg

Květoslava Velanova
5. 6. 2023 • 02:58

Nechápu. Jak se může 18 ti letá dívka zamilovat do muže o 36 let staršího. Ale možná i chápu, byla mladá a hloupoučká. Je ale zajimavé, že jim to dost dlouho vydrželo. Ona mě k němu připadá ne jako dcera s otcem, ale jako vnučka s dědou. Dělají ho starší ty vousy.

qwerta
4. 6. 2023 • 17:06

Uživatel_5457057
4. 6. 2023 • 16:00

Naučte se nejdříve, jak se vůbec píše a pak se někde vyjadřujte ... to je teda hrůza, ta vaše věta rozvitá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.