Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #720 o hercích a Spider-Manovi


ikona
do_Od
herciJeff BridgesMichael ShannonrozhovorySpider-Manvíkendový výplach
Vtipkující Jeff Bridges, hláškující Jason Segel, spidermanovské easter eggy a kupa zajímavostí k tomu. 

První červnový výplach

IMAX zajímavosti týdne

Tento týden jsme se kromě jiného dozvěděli, že Christopher Nolan po 21 letech do kin znovu pošle film s mládeži nepřístupným ratingem. To ale není jediná zajímavá novinka. Že se jedná o Nolanův nejdelší film vůbec už nějakou dobu víme, teď ale taky přišla zpráva ohledně preferované IMAX 70 mm verze. Její filmová kopie (film print) totiž vzhledem ke stopáži filmu i způsobu natáčení na speciální IMAX kamery nakonec váží přes 270 kg a má délku takřka 18 kilometrů. Jestli vám to přijde moc, tak vězte, že projektory v IMAX kinech jsou schopné přehrávat film v rychlosti 1,7 metru za sekundu a 10 minut filmu zabere něco málo přes kilometr (což tak nějak odpovídá té délce 180 minut).

Interview týdne

Jason Segel poseděl v tradičním okénku s novináři ze serveru Variety, kde zavzpomínal na své nejlepší role, vytáhnul pár svých nejoblíbenějších hlášek, a celkově všem připomněl, jaký je sympaťák. Velká škoda, že ho nepotkáváme na filmovém plátně častěji a v lepších projektech.

Interview (minulého) týdne

No a u rozhovorů s herci ještě chvíli zůstaneme. Některé týdny jsou holt na zajímavé události bohatší než jiné, takže se vrátíme k minulému týdnu, kdy u kulatého stolu THR poseděli kromě jiných i Pedro Pascal a Jeff Bridges. No a v čase cca 26:15 ten druhý jmenovaný udělá naprosto geniální vtip, který ale bohužel narozdíl od zbytku internetu nikomu z přítomných nedojde. Jeffa Bridgese holt musíte milovat.

Reklama týdne

Netflix pokračuje ve svém reklamním skeči s Arnoldem Schwarzeneggerem coby šéfem akční divize, přičemž tentokrát Arnold předal pár nápadů jiné akční hvězdě, Chrisu Hemsworthovi. Co jsem slyšel, tak jsou tyhle reklamy bohužel daleko lepší jak Arnieho nový seriál FUBAR. Snad jich tedy Netflix ještě pár natočí...

Třetí (a poslední) interview týdne

Prostě vyšla kupa zajímavých rozhovorů...žalujte mě. Po Variety a THR totiž ke stolu usedl i Vanity Fair, jenž si přizval fantastického Michaela Shannona, aby se trochu rozpovídal o svých záporácích, ale i dalších unikátních hereckých výzvách.

Easter eggy týdne

Viděli jste v kině Spider-Man: Napříč paralelními světy a nyní už se nemůžete dočkat, až vám někdo ukáže a vysvětli všechny skryté odkazy, co do filmu tvůrci narvali? Tak doufám, že máte spoustu volného času, server ScreenCrush jich totiž napočítal víc jak 300 a jejich video má tak přes půl hodiny. Enjoy.

Rozlučka týdne

Tento týden jsme dali sbohem třem velkým seriálovým hitům. Své poslední epizody odvysílaly během tří dnů Boj o moc, Barry i Ted Lasso. No a hvězdy toho posledního jmenovaného se teď sešly v krátkém videu od Appleu, aby se svěřili se svými dojmy a odhalily něco málo ze zákulisí vzniku tohohle malého fotbalového kultu.

Herní fail týdne (a roku)

Já mám rád Pána prstenů, vy máte (asi) rádi Pána prstenů, většina filmových geeků bude mít ráda Pána prstenů. Minimálně na poli her se ale dodnes světu J. R. R. Tolkiena úplně nedařilo a s výjimkou strategie The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II mě nenapadá jediná opravdu kvalitní videohra. No a ohyzdný Gollum na tom (podle očekávání) nic nezmění. Tak se aspoň můžete podívat, jak hluboko se dá klesnout...

Herní reklama týdne

S příchodem Spideyho do kin se tematicky snaží držet krok i herní karetní hit Marvel Snap. Nová červnová sezóna tak bude celá o Spider-Manovi, jeho variantách a nových způsobech hraní. A tvůrci k tomu opět natočili velice povedené vysvětlovací video.

Duel týdne

Kolega Mr. Hlad se vás minule ptal, jaký film jste loni nestihli v kinech a zpětně vás to nejvíc štve. Top Gun: Maverick nechápu, při těch tržbách bych čekal, že to viděl každý. Ale třetí Creed, Bullet Train i Elvis by mě taky mrzely, takže rozumím.

Dneska se podíváme na to trio ukončených seriálů. Zajímalo by mě, který z trojice Boj o moc, Barry a Ted Lasso vám bude chybět nejvíc a proč. Název pište do předmětu a v textu se můžete rozpovídat.

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace