Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2023 15:31
Čas čtení 1:00
Martin Adam Pavlík

Vémola přiznal vážné problémy s imunitou. Trápí ho hladina cukru, štítná žláza a hnisavé rány, které se nehojí

Vémola přiznal vážné problémy s imunitou. Trápí ho hladina cukru, štítná žláza a hnisavé rány, které se nehojí
Zdroj: OKTAGON MMA
ZAJÍMAVOSTI BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Podle zápasníka problémy odstartovala přísná dieta a radikální shazování před posledním zápasem.

Karlos „Terminátor“ Vémola má za sebou tvrdou prohru, tentokrát s dlouholetým rivalem a současným šampionem Oktagonu Patrikem Kinclem. Král střední váhy dokázal Vémolu koncem května na pražském turnaji přebodovat a získat si po pěti kolech všechny tři rozhodčí na svoji stranu.

Doporučeno
Karlos Vémola se po krvavé prohře vrací znovu do boje. Uvidíme ho už brzy na velkolepé akci Karlos Vémola se po krvavé prohře vrací znovu do boje. Uvidíme ho už brzy na velkolepé akci 3. června 2023 17:25

Vémola v podcastu Fight Cast One přiznal, že trpí závažnými zdravotními problémy, které neutuchají. Údajně mu je způsobilo rapidní shazování (za den zhubl až 12 kilogramů) a přísná dieta. „Mám velké imunitní problémy. Měl jsem problémy s hladinou cukru, se štítnou žlázou. Nehojí se mi rány po operaci, mám je zahnisané,“ řekl.

vémola kincl
Zdroj: OKTAGON MMA

„A jak jsem pořád v gymu a jdeme ty údery, lokty a tak dále, tak to mám celé zakrvácené a zahnisané. A když vám něco půl roku hnisá a jste v infekci a léčíte to antibiotiky, tak to tomu nepřidá,“ pokračoval Vémola s tím, že jeho tělo nedokáže pořádně fungovat z léků, které bere.

Od prosince nebo 1. ledna prý neměl ani kousek zeleniny či ovoce. „Nic takového, kvůli sacharidům a kvůli cukrům. Držel jsem to striktně na rýži, na kuřecím, na rybě a na prášcích. Toto potřebuji dořešit. Najít správnou dietu, správný léčebný systém a ty ruce doléčit,“ dodal MMA zápasník.

Sám přiznal, že jeho tělo to už nedává a nedokáže dominovat nad soupeři jako kdysi. Prozradil také to, že v plánu má momentálně jen dva zápasy, duel s vítězem souboje Pavol Langer vs. Alexander Poppeck a očekávanou odvetu zápasu století s Attilou Véghem, po které chce ukončit bohatou MMA kariéru. Vidět bychom ji měli koncem roku.

Domů
Sdílet
Diskuse