Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Michaela Saláková: Zlatá jehla do páteře při porodu! Děti jsou drahý koníček

    Michaela Salák se brzy stane šestinásobnou maminkou. | foto: Instagram

    Michaela Saláková (32) koncem dubna oznámila, že s manželem, hokejovým brankářem Alexandrem Salákem (36), čekají šestého potomka. „Naše malé překvapení vzniklo na Sašovy narozeniny a termín porodu má na moje narozeniny! To není náhoda,“ radovala se nastávající šestinásobná maminka, která by měla rodit koncem září. Nyní se Michaela svým fanouškům na Instagramu svěřila, jak se jí momentálně daří a proč si požehnaný stav užívá skutečně naposledy.

    Manželé Alexander a Michaela Salákovi nedávno oslavili třinácté výročí svatby. Aktuálně společně vychovávají pět potomků – Fredericka (11), Sebastiana (9), Beatrice Annu (6), Charlottu Miu (7) a Benjamina Huga (2) – a již brzy k nim přibude i šestý.

    „Rádi bychom vám prozradili naše jedno velké malé tajemství... Není na světě nic více než láska, bez ní není život a bez ní by se taky už za pár týdnů nenarodil malý zázrak, který z nás udělá šestinásobné rodiče,“ oznámila Michaela Saláková radostnou novinku na instagramovém profilu, který se poté rozhodla uzavřít. A má k tomu pádné důvody.

    Své poslední těhotenství v životě si chce prožít v klidu a nehodlá mít kolem sebe špatnou energii některých lidí, kteří jí píšou negativní komentáře na konto jí samotné či jejího manžela. Přesto zůstává na sociálních sítích velmi aktivní a nyní se rozhodla zodpovědět dotazy od svých fanoušků.

    Ačkoliv se Michaela netají tím, že by klidně mohla mít deset dětí a požehnaný stav si vždy velmi užívá, další těhotenství už neplánuje.

    „Chceme si udržet standard, na který jsme zvyklí, aby dětem nic nechybělo, každému z nich musíme zaplatit vzdělání. Děti jsou drahý koníček. Čím jsou starší, tím je to dražší,“ reagovala nastávající šestinásobná maminka na dotaz, proč o dalším potomkovi nepřemýšlí.

    Michaela a Alexander Salákovi mají početnou rodinu, do které přibude šestý potomek.

    Jedna z nejčastějších otázek se týká výbavičky pro miminko. Míša není zastáncem hromadění věcí, takže všechny věci po nejmladším synovi Hugovi prodala nebo rozdala, což ji zpětně mrzí, protože k miminkovským oblečkům vždycky měla nostalgický vztah. Mimo to znovu čeká chlapečka, tudíž by se jí schované kojenecké oblečení po Hugovi náramně hodilo.

    „Alespoň to bude mít všechno zcela nové a to taky není špatné. Vidím to jen na oblečky v prvním měsíci, jednu zavinovačku, šátek a je hotovo. Vlastně reálně potřebujeme jen autosedačku a ta nám zůstala. Postýlku hned nepotřebujeme, spát bude se mnou,“ sdělila s tím, že také kočárek bude řešit až po narození očekávaného miminka, jehož pohlaví Míša prozradila prostřednictvím dojemného videa s manželem a dětmi.

    Zlatá jehla do páteře!

    Mnoho žen také zajímá, zda si Michaela nechá během porodu podat epidurální anestezii, která zmírňuje rodičce porodní bolesti. Porod je podle Michaely velká a nepředstavitelná bolest, kterou si bez úlevy v podobě epidurálu nedokáže představit.

    „Nemůžu si epidurál vynachválit. Zlatá jehla do páteře! Vyzkoušela jsem rodit i bez a vážně si to už nemusím zopakovat,“ má jasno Míša s tím, že ale všechna bolest světa za zdravé miminko stojí.

    Michaele Salákové těhotentství sluší.

    Chůva na plný úvazek zřejmě ne

    Je běžné, že k početné rodině je zapotřebí i paní na výpomoc. Michaela si na rok najala domů filipínskou hospodyni, která pracovala pět nebo šest dní v týdnu. V současnosti už služeb chůvy nevyužívá, jen jednou týdně má stabilní hlídání pro nejmladšího syna Huga a nikoho na plný úvazek prý do budoucna nezvažuje.

    „Hledám variantu, jak to celé vyřešit, protože nechci být otrokem domácnosti na úkor dětí, chci si užívat miminko na sto procent, protože to bude naposledy, kdy tohle období zažiji,“ uvedla Michaela, která v tomto směru ještě stále není definitivně rozhodnutá.

    „Prioritou jsou moje děti, takže pomoc zvolím takovou, aby to bylo pro ně co nejlepší,“ doplnila.

    Nevěra je tabu

    Kromě častých otázek na miminko a porod přišel i dotaz na nevěru. Jak půvabná blondýnka prozradila, její manželství s hokejovým brankářem Alexandrem Salákem (36) je v tomto směru neposkvrněné a pevně věří, že tomu tak zůstane až do konce života.

    „Něco jsme se před bohem slíbili, oba máme morální hodnoty nějak nastavené a taky si vážíme našeho vztahu, rodiny, dětí... To je posvátné,“ uvedla Michaela, jež se za svého muže provdala v roce 2010.

    „Vůbec nikoho neodsuzuju, člověk chybuje, odpouští. I to je život, ale jak se z toho dostat. Vůbec si nedokážu představit, jak moc to musí bolet, na druhou stranu asi srdce to vždycky vyřeší, a jestli je to pravá láska, odpustit a začít znovu se vždy dá,“ dodala na závěr Michaela Saláková.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 pondělí 2. října 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      48
    • Haha
      21
    • Tvl
      18
    • Trapas
      11
    • Cože
      6
    • Sladký
      5