Roční dítě zemřelo v rozpáleném autě před americkou nemocnicí. Pěstounka jej ve vozidle nechala 9 hodin

Roční dítě zemřelo v rozpáleném autě před americkou nemocnicí. Pěstounka jej ve vozidle nechala 9 hodin Zdroj: Shutterstock

Smrt dítěte v rozpáleném autě je obrovská tragédie, bohužel někteří rodiče jsou stále nepoučitelní. Šokující případ se stal 24. května 2023 před nemocnicí v americkém městě Puyallup, kde v autě zapomněla roční dítě jeho pěstounka pracující v nemocnici jako sociální pracovnice.

Roční dítě zemřelo na parkovišti před nemocnicí ve městě Puyallup v americkém státě Washington poté, co jej v rozpáleném autě zanechala po dobu 9 hodin jeho pěstounka. K této tragédii došlo 24. května 2023.

Jak se celá událost odehrála? Žena, která pracuje jako sociální pracovnice v nemocnici MultiCare Good Samaritan v Puyallup, přijela ráno do práce, jenže v roztržitosti zapomněla, že má na zadním sedadle roční dítě. Když se po devíti hodinách vrátila do vozidla, našla šokovaná pěstounka své roční děťátko již v bezvládném stavu.

Zdroj: Shutterstock I když s ním okamžitě spěchala do nemocnice, aby jej zdravotníci zachránili, nebylo mu bohužel pomoci. Roční dítě, které strávilo devět hodin v rozehřátém autě, bylo bohužel mrtvé.

Policisté, kteří tento smutný případ aktuálně vyšetřují, uvedli, že venkovní teplota v tento den dosahovala ke 24 stupňům Celsia. V interiéru osobního automobilu, na který svítilo přímé slunce a ve kterém v důsledku přehřátí zemřelo roční dítě, však bylo až 37 stupňů Celsia.

Tento smutný případ však není ojedinělý. Podle informací amerického portálu Fox News našlo v USA v rozpáleném autě bohužel v letošním roce smrt už šest nevinných dětí.

Zdroj: Foxnews.com, Cnn.com
Autor:
Publikováno: 5. 6. 2023 07:21 Nahlásit obsah