Nepořádek v bytě vůbec neřeší: Kdo jsou největší bordeláři zvěrokruhu?

Nepořádek v bytě vůbec neřeší: Kdo jsou největší bordeláři zvěrokruhu? Zdroj: Shutterstock

Co se týče úklidu, lidé se dělí do několika skupin. Někdo bazíruje na sterilní čistotě, někdo vyznává běžný základní úklid a někdo nepořádek v bytě vůbec neřeší a zůstává nad věcí. Tento přístup k úklidu může být dán i datem narození. Která znamení zvěrokruhu tedy patří k těm největším bordelářům?

Raci rádi hromadí věci

Lidé ve znamení Raka vypadají na první pohled čistě a upraveně, jenže nenechte se zmást! Jakmile přijdete k nim domů a otevřete skříně, vypadne na vás hromada nejrůznějších věcí. Raci jsou rození hromadiči. Starých a nepotřebných věcí se neradi zbavují a nechávají si je doma. Co kdyby je náhodou zase někdy potřebovali?

Zdroj: Shutterstock Štíři potřebují dohled, aby uklízeli

Znamením zvěrokruhu, které vůbec neřeší nepořádek v bytě, jsou Štíři. Pokud byste je nechali být, přestanou řešit nejen úklid domácnosti, ale také svou osobní hygienu. Není pro ně problém vydržet několik dnů bez vysávání a utírání prachu, ale dokonce bez sprchování. Aby byli Štíři a jejich domácnost jako ze škatulky, mějte je raději pod dohledem.

Kozorohové stav své domácnosti příliš neřeší

Když vstoupíte do příbytku Kozorohů, může být nejen špinavý, ale také na první pohled přeplněný nejrůznějšími věcmi. Kozorohové úklid nesnášejí a proto, jak vypadá jejich domácnost, příliš neřeší. Myslí si, že na světě jsou mnohem důležitější věci nežli stále dokola uklízet.

Zdroj: Shutterstock Blíženci dbají na sebe sama, úklid bytu jde bokem

Blíženci patří k čistotným znamením zvěrokruhu. Co se týče péče o svůj zevnějšek, snaží se vypadat jako ze škatulky. Pokud jde ale o úklid domácnosti, vyloženě tuto činnost nesnášejí. Do úklidu se tzv. “dokopou”, když na něj mají náladu, to ale není příliš často.

Zdroj: Thoughtcatalog.com, Timesofindia.indiatimes.com, Pinkvilla.com
Autor:
Publikováno: 5. 6. 2023 07:27 Nahlásit obsah