Zamilovaní manželé Kolečko a Vignerová podpořili pejsky na festivalu Blesk tlapek
Zdroj: herminapress

Zamilovaní manželé Kolečko a Vignerová podpořili pejsky na festivalu Blesk tlapek

Vytvořeno dne 05.06.2023

Na pražském Vypichu se konal festival Blesk tlapek, setkání, kam dorazilo nesčetně návštěvníků i se svými čtyřnohými mazlíčky. Mezi nimi jsme mohli vidět i spoustu celebrit, které přišly podpořit dobrou věc a podepsaly petici za zákaz uvazování psů na řetěz.

Dorazili například Marta KubišováPavel Vítek, Heidi Janků nebo v současnosti nejsledovanější pár českého showbusinessu Petr Kolečko s Anetou Vignerovou, kteří přišli i se svým synem Jiřím. A pohled na ně nenechal nikoho na pochybách, že jejich láska jen vzkvétá. Jejich objímání a polibky toho byly důkazem.

Milovnice pejsků Marta Kubišová  dokonce pokřtila SOS linku Blesk tlapek, kam mohou lidé volat, když se někde v Česku děje pejskům nějaké bezpráví či týrání. „Miluju všechna zvířátka na světě a pejsky asi nejvíce. Stále se u nás vyskytují množírny, které by z Čech už konečně měli být vymýceny jednou provždy. I proto jsem se stala patronkou SOS linky, kam lidé mohou zavolat, když vědí nebo tuší, že může být někde pejskům ubližováno. Ať už se jedná o množírny nebo jen o jednotlivého pejska, který může být týraný. Každá pomoc se počítá, byť jen ta nejmenší“ řekla Marta Kubišová na podiu.