Můj kousek štěstí

Uteče Borhyová do tepla za bývalou láskou?

Stačí jedna poslední kapka a moderátorka sedá na letadlo... Přestože se prý od jisté doby bojí létat.

Proslýchá se, že vztah krásné moderátorky se otřásá v základech. Na scéně se objevil bývalý milenec, což tomu současnému může pít krev. A problémů je víc... Vypadá to na rozpory, které nemusejí skončit dobře.

Sympatická blondýnka v jednom rozhovoru prohlásila, že až přijde ten správný moment, přestěhuje se někam do tepla. Nikdo by se nedivil, kdyby důležitý životní krok udělala právě teď. Povídá se totiž, že Lucie Borhyová (45) řeší s partnerem Michalem Smečkou (35) vážné problémy.

Jsou spolu od roku 2017. A hojně se řešilo, zda si o deset let mladší fešák sedl s jejími dvěma dětmi, které má moderátorka z předchozích vztahů s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem (47) a moderátorem Michalem Hrdličkou (34).

Pro mámu jsou samozřejmě děti na první místě, a pokud by jim její partner nepadl do oka, bylo by jasné, na čí stranu se přikloní. Navíc je zřejmé, že se Smečkou vlastní potomky nikdy mít nebudou. Je tedy možné, že si právník dříve, nebo později najde mladší partnerku.

To musí moderátorka neustále nosit v hlavě. Třeba i proto se nedávno rozpovídala o své velké lásce. Přiznala, že nejkrásnější románek zažila na Kypru, kde se na první pohled zamilovala.

Možná uvažuje, že by do podobné pohodové destinace utekla a problémy hodila za hlavu. Doma je asi dusno. Před pár týdny šla šuškanda, že se opět vídá s expartnerem Papadakisem.

Měl si dokonce pořídit bydlení jen kousek od ní, což Smečka asi nenese nejlépe. Může se bát, že se jeho partnerka k řeckému podnikateli, s nímž má syna, vrátí. Vlastně by to do sebe zapadalo.

Řecko, odkud Papadakis pochází, je pro moderátorku země zaslíbená. Cestovali by spolu, což ona také miluje. Peníze by nebyly problém, protože on jich má dost.

Mrzet by ji mohlo snad jen to, že by přišla o práci na Nově. Ale ani tam nemá v poslední době na růžích ustláno, říká se, že ji chce vedení nahradit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden