Boty dad shoes: Poznejte klasiku ikonické značky Fila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Boty dad shoes: Poznejte klasiku ikonické značky Fila

 (sizeer.cz)

Vrátily se do světa módy ve velkém stylu a nic nepoukazuje na to, že by se z něj měly v brzké době vytratit. Řeč je o nevšedním střihu bot - dad shoes. Současně většina značek má ve své nabídce ugly shoes, jednak abyste se mohli plně těšit svým novým párem bot, oplácí se vsadit na nabídky od značky, která má opravdové zkušenosti s jejich tvorbou.

Ugly shoes Fila

Fila je nesporný mistr ve tvoření výrazných a robustních bot v oldschoolovém stylu. Značka si největší popularitu získala v 80. a 90. letech díky stvoření trendu na toporné sneakery. Boty Fila si rychle získaly zástup fanoušků, mezi kterými nescházely ani hudební a filmové hvězdy. Spolu s trendem na estetiku dávnějších dekád se do obliby vrátily také designérské dad shoes. Italská značka toho dokonale využila a přišla s nabídkou reedicí bestsellerů z tehdejších let. Poznejte nejpopulárnější verze sneakerů Fila, které nemohou scházet ve Vašem šatníku.

Fila Disruptor s Fila Strada - návrat do minulosti

Tyto dva modely, to jsou bez pochyb nejpopulárnější nabídky značky Fila. Dnes to jsou opravdové hvězdy streetwearu, které svůj začátek měly na ulicích měst 90. let. To právě tyto dva modely významně přispěly k návratu dad shoes na vrchol. Díky nim značka dala o sobě znát a dokázala, že jako málo kdo umí mixovat retro estetiku s novodobostí.

V kolekci Fila Disruptor najdete jak projekty ideální na teplé dny, tak i do chladného počasí. Značka se totiž postarala nejen o variantu se standardní výškou svršku, ale stvořila i zimní verzi - Fila Disruptor Hiking Boot, díky čemu můžete své oblíbené ugly shoes nosit i na podzim a v zimě. Pro ty, kteří hledají sneakersy nízkého střihu, bude ideální volbou série Fila Strada. Rovněž posazené na efektivní platformě, jednak má výrazněji vyřezávaný svršek, který dodá konstrukci na lehkosti.

Fila Electrove a Fila Uproot - nádech novodobosti

Mezi kultovními nabídkami Fila čekají také projekty, ve kterých se setkává duch minulosti s odvážným pohledem do budoucnosti. Značka jedinečně propojuje to, co kralovalo na ulicích v 90. letech s fascinujícími detaily, které odpovídají na potřeby moderních konzumentů. Ukazuje se, že není třeba rezignovat z dokonalých tradic a vypracovaných technologií, abychom získali něco svěžího. Dokazuje to design modelu Fila Electrove a Fila Uproot.

Mohutné konstrukce s patchworkovým svrškem se snoubily s futuristickými podrážkami o výšce několika centimetrů. V kombinaci s výraznými barvami celek získal jedinečný charakter, který ocení všichni příznivci nekonvenčních, avantgardních projektů. Oba styly vám umožní vyniknout v davu a zároveň zajistí maximální pohodlí - co víc si přát?

Fila Grand Tier - ve stylu urban outdoor

Navzdory zdání, dad shoes nejsou pouze sneakery ve standartní, pouliční estetice. Značka přichází naproti potřebám osob, které se chtějí těšit obuví Fila také během výletů mimo město či během nepříznivého počasí. Pro ně stvořila kolekci Grand Tier, jejiž design čerpá z trekingové obuvi. Mix streetwearu s outdoorovým stylem a novodobých technologií, to je garance spokojenosti. Černé, růžové, béžové, s vysokým i nízkým svrškem – série Fila Grand Tier dává mnoho možností.

Tyto i jiné klasiky od značky Fila najdete online (https://sizeer.cz) i v kamenných prodejnách Sizeer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.