Nedělní prime time, tedy vysílací čas od osmi hodin večerních, kdy jsou už zpravidla všichni členové rodiny po víkendu doma, se pro sebe pokusily urvat všechny tři hlavní vysílací stanice - ČT1, Nova i Prima. Zatímco „čétéčko“ vsadilo na snímek Atlas ptáků z roku 2021, tedy drama ověnčené rovnou deseti nominacemi na ocenění Český lev (z nichž neproměnilo ani jednu), Prima uvedla loňskou komedii Pánský klub... a Nova vypustila do světa další díl detektivně-komediálního seriálu Případy mimořádné Marty.

V lítém boji o přízeň diváků však pro sebe získalo vítězství pokračování podivuhodné kariéry geniální uklízečky, co se aktivně zapojuje do policejního vyšetřování... a kterou si se zjevným gustem střihla Tatiana Dyková (44). Podle serveru MediaGuru se na ni díval necelý milion lidí, konkrétně 915 tisíc lidí starších 15 let. Na ambiciózní Atlas ptáků, v jehož hlavní roli zazářili Miroslav Donutil (72) a Alena Mihulová (58), se v premiérovém vysílání dívalo přesně o 200 tisíc lidí méně - tedy „jenom“ 715 tisíc diváků.

Komedii o pětici mužů ze sexuologické poradny na Primě pak vidělo pouze 432 tisíc lidí, a tak se v žebříčku sledovanosti umístil Pánský klub až na pátém místě. Předehnal ho i publicistický pořad 168 hodin nebo reprízovaná Kriminálka Anděl. Na „Martu“, tedy českou předělávku francouzského seriálu HPI (Haut potentiel intellectuel) zkrátka žádný ze snímků neměl - podle reakcí na sociálních sítích diváky baví. „Dnes nejlepší epizoda,“ psali po díle nazvaném Třetí poločas, co se odehrával ve fotbalovém prostředí.

Video
Video se připravuje ...

Tatiana Dyková na Lvech: Co si obléknu, vymýšlíme nad vínem! Markéta Reinischová

Fotogalerie
41 fotografií