Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Schází jen svatba a dům: Za rok vztahu toho Agáta se Soukupem stihli požehnaně!

    Agáta Hanychová a Jaromír Soukup v době, kdy byli šťastní. | foto: Tilen Vajt/ Pavel Dvořák

    Před víc než rokem by si na ně asi nikdo nevsadil! Když loni vyšlo najevo, že Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54) spolu randí, byla z toho to velká senzace. Málokdo tehdy věřil, že nejde jen o nějaký marketingový tah, protože modelka i mediální magnát jsou velmi zdatní obchodníci a selfpromotion by jim šlo. Ještě větší senzací proto je, kolik toho ti dva za rok vztahu stihli. Kromě vlastního pořadu to byly dovolené ve Španělsku a také v New Yorku a hlavně početí i narození dcery Rozárky. Tempo nasadili přímo vražedné, a tak bude zajímavé sledovat, jak se bude jejich společný život vyvíjet dál.

    „Včera před rokem jsme se poznali... Dnes před rokem jsme si napsali. No netřeba slov,“ napsala k dojemnému sestřihu věnovaném výročí s Jaromírem Soukupem na svém instagramovém profilu Agáta Hanychová.

    „Podle mě je Jaromír přesně ten chlap, kterého jste v životě potřebovala. Převyšuje vás, dokáže se postarat. Není to prostě žádné béčko. A není nic lepšího, když si ženská může chlapa vážit a vzhlížet k němu,“ reagovala jedna z dam v diskuzi pod zmíněným příspěvkem.

    Ze začátku to přitom vypadalo, že půjde jen o promo k nové show Agáta Jaromíra Soukupa, již pár na společné tiskovce na Barrandově oznámil. Zlým jazykům ale spadla brada, že se kráska na sociální síti pochlubila dovolenou v Marbelle, kde má mediální magnát jednu ze svých mnoha nemovitostí. A co víc! Později si tam užívala i její maminka Veronika Žilková. Ta na potenciálního zeťáka od začátku pěje samou chválu.

    Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem Vary ke spokojenosti nepotřebují.

    „Ředitel televize se zvedl a šel mýt nádobí, my jsme s Agátou obě upadly, takže já tomu vztahu strašně fandím, protože si myslím, že má dobré srdce,“ nechala se loni v létě slyšet herečka, jež se poté rozpovídala o mužích své nejstarší dcery.

    „Zatím jsem znala všechny Agátiny partnery tak, že ji využívali nebo z ní profitovali. Tento pán nemá zapotřebí, aby na ní mediálně profitoval,“ prozradila Blesku.

    „Vlastně jim strašně držím palce, oba jsou extravagantní, nekonvenční a oba jsou takoví pankáči, což miluju, takže bych byla moc ráda, kdyby jim to nějaký čas fungovalo. Musím říct, že jako matka jsem nadšená,“ tetelila se blahem Žilková, která Soukupa měla možnost poznat i v jeho vile na jihu Španělska, kam zamířila i dcera Kordula a Agátiny děti Kryšpín a Mia.

    Agáta Hanychová a Jaromír Soukup

    Když jsme u těch dětí. Jedno už ostře sledovaný pár stihl. Což je vzhledem k ročnímu výročí úctyhodné! Dcera Rozárka přišla na svět před pár měsíci a rodiče jsou z ní celí pryč. Šéf televize Barrandov dokonce zapomněl na to, že nechce mluvit o soukromí a ukazovat fotky z rodinného archivu, jak je z dcerky a Agáty coby matky nadšený.

    „Moje holky. Jsou úžasné a božské,“ napsal po narození Rozárky na sociální síti Jaromír, který potom smekl před personálem nemocnice na pražských Vinohradech.

    Udržet vražedné tempo, které dvojice nastavila, nebude v tom následujícím období zrovna lehké. Pokud by to tak mělo jít dál, měla by co nevidět být veselka, na niž všichni čekají, a taky stěhování do nového domu, na který se všichni těší.

    Vypadá to, že se Hanychová se Soukupem budou muset dost otáčet...

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:01 úterý 3. října 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      14
    • Trapas
      10
    • Haha
      9
    • Tvl
      4
    • Sladký
      3
    • Cože
      2