Moje šťastná hvězda

Dočká se Eva Decastelo místo zásnub rozchodu?

Ještě nedávno to vypadalo, že  EVA DECASTELO (44) našla toho pravého muže. Teď se ovšem šušká, že se strachuje, aby se nevrátil k bývalé!


S fotografem Tomášem Třeštíkem (45) tvoří Eva Decastelo (44) pár už několik měsíců. A fanoušci jí vztah moc přejí. Herečka totiž po rozvodu s Reném Decastelem (49) vypadala po Třeštíkově boku opravdu šťastná.


Nicméně v poslední době se proslýchá, že se brunetka o fešného umělce čím dál více přetahuje s jeho stále ještě manželkou, spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (42). Která z nich nakonec vyjde z tohoto souboje jako vítězka?


Chtěla by se znovu vdávat


Stará láska skutečně nerezaví. Jen těžko bychom asi hledali v českém showbyznysu někoho, kdo by si se svým bývalým partnerem rozuměl tak jako právě Třeštíkovi. Spisovatelka navíc nedávno na internetu sdílela video, ve kterém mluvila i případné další svatbě.


Myslela si, že to nejhorší už má za sebou. Zdá se však, že ta největší bitva ji ještě čeká...

Krátce nato udělala nábor pro nové ctitele a ptala se, kdo by byl kolik ochotný přispívat na soukromé školy jejích dětí, které má právě s Třeštíkem. Chtěla ho snad rozčílit a donutit, aby žárlil? O fotografovi je totiž známo, že jsou pro něj jeho ratolesti na prvním místě.

Pouze nezávazný románek?

Otázkou mimo jiné zůstává, proč se s Třeštíkovou stále ještě nerozvedl. Bere vztah s brunetkou jen jako nezávazný románek? Říká se, že Decastelo by měla ráda fotografa jen pro sebe. Údajně navíc tak trochu doufala, že ji po rozvodu požádá o ruku. Teď to ovšem vypadá, že na vdavky může Decastelo zatím zapomenout a čeká ji ještě tvrdý souboj o lásku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden