Vignerová vytasila zbraně! Naschvál Nesvačilové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vignerová vytasila zbraně! Naschvál Nesvačilové?

Aneta Vignerová se pochlubila snímky ze svatby!
Aneta Vignerová se pochlubila snímky ze svatby! (Instagram)

Modelka Aneta Vignerová (35) o své tajné svatbě se záletníkem Petrem Kolečkem (39) dlouho odmítlala mluvit. Z čista jasna ale změnila názor! Stojí za tím snad to, že její sokyni Denise Nesvačilové (31) se teď nevídaně daří a dokonce se dostala na titulní stranu časopisu Playboy?

Když vyšlo najevo, že se Vignerová a Kolečko vzali, pochopitelně byli všichni v šoku. Přeci jen Petr Anetu veřejně podváděl s herečkou Denisou Nesvačilovou. Očividně si ale partneři všechno vyříkali a i kvůli synovi Jiříčkovi se rozhodli na svém vztahu zapracovat. O své svatbě na radnici ale dlouho mlčeli. Nyní se ale Vignerová rozhodla, že je ten správný čas prolomit ticho. „Jmenuji se Aneta Kolečko Vignerová,“ pronesla s hrdostí Aneta v rozhovoru pro deník Blesk.

Je to za mnou, už je to dobré, říká k rozchodu s Kolečkem Denisa Nesvačilová

Video se připravuje ...

Celá veselka byla dle jejích slov velmi narychlo. Vysvětlila také, proč si místo svatebních šatů zvolila kalhotový kostým. „Právě že jsem spoustu svatebních šatů během své kariéry vynesla a říká se, že když žena svatební šaty vynese před svatbou, přináší to smůlu, a tak si myslím, že to možná přineslo smůlu,“ svěřila se modelka.

A aby toho nebylo málo, sdílná byla i na svém Instagramu. Tam se se svými fanoušky podělila o několik fotografií z jejich svatebního dne. Otázkou je, zda to neudělala naschvál Nesvačilové. O té se totiž v současnosti mluví jako o „sexbombě z Tábora“, a tak krásnou zrzku pojmenovali i na titulní straně pánského časopisu. Je to pro ni bez pochyby velký úspěch, což Vignerové možná není po chuti. Ale kdo ví, možná jde skutečně jen o shodu náhod.

Aneta Vignerová 3 měsíce po tajné svatbě s Kolečkem: Proč to udělali?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.