Lela už toho má dost? Nečekaný odchod od manžela i dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lela už toho má dost? Nečekaný odchod od manžela i dětí!

Karlos a Lela Vémolovi
Karlos a Lela Vémolovi (archiv Blesku)

Lela Ceterová (34) si toho s bijcem Karlosem Vémolou (37) zažila dost. I přes jeho časté zálety mu byla vždy schopná odpustit, protože rodina je pro ni na prvním místě. Teď se ale chystá na nějakou dobu odjet. Stahují se snad nad Vémolandem znovu mračna?

Blondýnka včera oslavila své 34. narozeniny. Manžel Karlos ji uspořádal menší oslavu na lodi, kam pozval i jejich nejbližší přátele. „Dnes mám narozeniny, ale tím, že odlétám do Turecka na delší čas, tak mi můj manžel udělal krásné narozeninové překvapení v podobě malé oslavy,“ napsala Lela k fotce, kterou sdílela na svém Instagramu.

Karlos Vémola před zápasem: S jakými pocity šel do boje?

Video se připravuje ...

V komentářích se kromě blahopřání objevily i nehezké komentáře na adresu Karlose. „Tak ku*vičky v Praze třeste se. Hospodyňka odchází a Karlíto jde na scénu,“ zněl jeden z nich a narážel na to, že by se Vémola během nepřítomnosti své manželky mohl znovu uchýlit k nevěře. Lelu už ale podobné komentáře nechávají chladnou. Zdá se, že mezi manželi je všechno v pořádku a žádnou krizi neřeší. Nicméně proč blondýnka odlétá na dva týdny do Turecka, je zatím tajemstvím.

Lela Vémolová o ženách, které se motají kolem Karlose: Ubožačky, které dostihne karma!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
5. 6. 2023 • 13:34

jede si Lenka nechat přešít ústa, nebo zadní část těla? Fuj je to už odporné..hnus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.