Willisova dcera si myslela, že otce nezajímá, Willis už byl nemocný. Měla deprese a trpěla problémy se sebevědomím

Že někdejší akční superhrdina trpí degenerativním onemocněním mozku, je již známo. Jeho nejmladší dcera z manželství s Demi Moore jménem Tallulah Willis (29) nedávno promluvila o vážném zdravotním stavu svého otce Bruce Willise (68).

V březnu 2022 Bruceova nejstarší dcera Rumer spolu s maminkou, sestrami a tatínkovou současnou manželkou na sociálních sítích oznámila, že kvůli onemocnění mozku, které negativně ovlivňuje schopnost člověka komunikovat, nadobro skončil s hereckou kariérou. Třetí z pěti dcer Bruce Willise se v obsáhlé zpovědi pro Vogue svěřila s otcovými problémy s demencí.

Tallulah Willis si prý před několika lety myslela, že její otec na ni nereaguje, protože ho prostě nezajímá. Pak ale začala být podezřívavá. „Už dlouho jsem věděla, že něco není v pořádku. Začalo to jakousi neurčitou nereaktivitou,“ vzpomíná a dodává, že její rodina to vnímala jako takzvanou „hollywoodskou ztrátu sluchu“. I proto trpěla problémy se sebevědomím. Měla pocit, že její otec najednou upřednostňuje malou dcerku, kterou má se svou druhou ženou.

Tallulah je příkladem toho, že ne vždy je terno vyrůstat v rodině se slavnými rodiči. „Můj dospívající mozek trápila chybná matematika. Nejsem dost krásná pro matku, nejsem dost zajímavá pro otce,“ vysvětlila stručně příčiny svých komplexů, které u ní vyústily ve čtyřleté deprese, následované anorexií a také zneužíváním alkoholu a drog. Přesto v době, kdy byl Bruce Willis schopen sebereflexe, přiznal, že je příliš nemocný na to, aby to zvládl, a že na to není hrdý.

Tallulah Willis však dokázala, že je skvělou dcerou, když přiznala, že ačkoli se její rodina nyní potýká s bolestí otcovy diagnózy, nachází útěchu ve snaze udělat svého otce šťastnějším. „V naší rodině je to jedinečné a výjimečné období a já jsem velmi šťastná, že jsem u toho,“ svěřila se se svým postojem ke slavnému otci v době, kdy mu není dobře. A přidává vysvětlení: „Vždycky, když jedu k tátovi domů, hodně fotím a hledám poklady ve věcech, kterým jsem nikdy nevěnovala velkou pozornost. Na pevném disku mám od něj uložené všechny hlasové zprávy. Snažím se to zdokumentovat, udělat si záznam na den, kdy tam není, abych si ho a nás připomněla. Pořád ví, kdo jsem, a rozzáří se, když vejdu do místnosti.“ Opravdu krásné vyznání, je vidět, že Bruce může být za svou rodinu vděčný.

Zdroj: Vogue, Instagram