Aneta Krejčíková (32) šla s kůží na trh. Promluvila o plastice prsou. V pubertě její vnady muži obdivovali a obdivují je i dnes

Hvězda nekonečného seriálu Ulice a také pětidílné série Volha, Aneta Krejčíková, patří mezi herečky, které se pyšní krásným poprsím. Navíc Aneta se nebojí ho ukazovat na obrazovkách, jak tomu je třeba v případě zmíněného seriálu Volha. Teď se však na Instagramu svěřila s osobní věcí. Její prsa totiž nejsou pravá.

„S kůží na trh. O plastice prsou jsem uvažovala už jako mladá bezdětná holka. Vyrostla jsem v rodině, kde velká prsa nepatřila k něčemu, co je hodno obdivu a krásy. Naopak. Nepraktická zátěž,“ uvedla Aneta příspěvek o tom, že jako čtrnáctileté dívce se jí dostávalo nechtěné pozornosti od cizích mužů kvůli jejím přednostem. Nicméně k plastické operaci se odhodlala až před 5 měsíci. Svým příspěvkem by chtěla dodat odvahu jiným ženám, pro které je velké poprsí spíš utrpení, ale i tak mají strach.

Eventuálním zájemkyním o úpravu prsou zároveň doporučila svého plastického chirurga MuDr. Prose. „Pane doktore a Vám děkuji, takhle veřejně, že můžu nosit věci s holýma zádama a cítit se krásně a lehce,“ uvedla Aneta. Musím upřímně říct, že hezčí, přirozeně vypadající prsa jsem neviděla, řekla redakci webu Expres. A pokud si její mužští fanoušci ničeho nevšimli, tak pan doktor odvedl skutečně vynikající práci.

Jak už bylo výše řečeno, Aneta své přednosti ukázala v jednom z dílů seriálu Volha. Tam má, coby Květa, milostné scény se svým hereckým kolegou Kryštofem Hádkem (41). Aneta s nahotou problém nemá, ale… „Před nahýma scénama si musím dát panáka! Přitom jsem zapsaná jako ´ta herečka, které nevadí se svléknout‘. Jsem exhibicionista, ale není to vždy úplně jednoduché,“ řekla Aneta pro časopis Blesk. Dodala, že její přítel Ondřej Rančák (38) není z jejích nahých scén příliš nadšený. Anetiny vnady totiž obdivují muži i dnes. Osobně je totiž v televizi nevidí, ale jeho kamarádi a kolegové mu je pak zprostředkovávají přes posměšné zprávy.

Zdroje: Instagram, Expres Blesk