Hlavní obsah

Jak naložit se psem v kanceláři? Máme pro vás tipy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Česku existují firmy, které svým zaměstnancům umožňují vodit si do kanceláře psí mazlíčky. Pokud tohoto benefitu využíváte, máme pro vás tipy na doplňky, které pobyt pejskům v pracovním prostředí zpříjemní.

Foto: Archiv Coffey Architects

Zábavná bouda pro kancelářské psy je plná tenisáků.

Článek

Designový koncept objektu „Fetch“ od Coffey Architects je inspirován myšlenkou vytvořit boudu, která vyjadřuje radost ze hry se psy. Inspirací se stala gabionová stěna – struktura síťovaného koše vyplněná kameny nebo jinými přírodními materiály. Ta je dlouhodobě využívána v architektuře, krajinářství a inženýrství. Bouda „Fetch“ (česky: přines) je inspirována podobnými principy, ale je prostorovou oslavou psího aportování. Smyslem bylo vnést do designového studia klasický architektonický prvek, který zároveň slouží jako útulné útočiště pro chlupatého společníka v kanceláři.

„Fetch“ je přátelskou a zábavnou připomínkou důležitosti hry se psy, která vede ke zlepšení pohody našich chlupatých přátel i zaměstnanců kanceláře. Objekt byl vyroben společností Top Dog Custom Cages a je naplněn tenisovými míčky darovanými společnostmi Wilson, Roehampton Club a Winchester Racquets and Fitness.

Foto: Coffey Architects

Hodit míček psovi s touto boudou není problém.

Ti, kteří kanceláře navštěvují se psem jen občas, ocení přenosný cestovní pelíšek Kona Cave pro menší a středně velká plemena s prošívanou hnědou semišovou podšívkou. Ten je silně polstrovaným, složitelným kouskem, který se snadno přenáší díky pohodlným ramenním popruhům. S pelíškem tak můžete vzít psa všude tam, kam jdete.

Pelíšek se hodí pro kratší pobyty mimo domov, výlety a jiné cestování se psem a uplatníte ho i v kavárnách, hospodách, pivnicích a restauracích. Stejně tak ho můžete využít i vy sami. Je praktickým doplňkem pro venkovní koncerty, sportovní akce, parky nebo jakoukoli aktivitu na cestách, pro kterou je fajn mít přenosný sedák.

Foto: Kona Cave

Přenosný pelíšek ocení ti, kteří si vodí mazlíčka do práce jen někdy.

Někdy je třeba pejska v kanceláři na chvíli zavřít nebo ho přepravit v přepravce. Aby byl pro něj takový pobyt příjemný, můžete využít třeba matraci The Day Bed Mattress in Faroe, která je naplněna izolačním dutým vláknem a má vnitřní stěnové panely, které brání vláknité výplni v pohybu.

Foto: Charley Chau

V práci někdy může být třeba pejsky zavřít. V dobře vybaveném kotci budou mít pohodlí.

Vodotěsné ložní vložky udržují matraci čistou, chrání ji před vlhkostí a bakteriemi. Podušky z peří z etických zdrojů také přidávají na pohodlí. Oceníte i nárazníky, které udrží zvíře v bezpečí.

Se psem po Tatrách? Od léta jen po asfaltových cestách

Evropa

Může se vám hodit na Zboží.cz: Pelíšky pro psy, Tašky pro psy, Klece pro psy, Psí batohy

Reklama

Související témata:
Pelíšky pro psy

Související články

Výběr článků

Načítám