Jessica Alvez provětrala silikony v plavkách před vilou, kterou vlastní v Brazílii. Tělem vydělala už desítky milionů

Pro Rodriga Alvese (39), kdysi docela nenápadného brazilského chlapce z bohaté rodiny, přišel zlom, když svěřil svůj obličej a tělo do rukou plastických chirurgů. V jednu chvíli se dostal do povědomí veřejnosti jako Ken, a to jak vystupováním v televizi, tak předváděním se na sociálních sítích. Tato proměna mu však nestačila a před třemi lety podstoupil zákrok, který z něj udělal ženskou Barbie a vystupuje pod novým jménem Jessica Alves. Od té doby se jí peníze jen hrnou a září štěstím. Cestuje po celém světě a své odvážné fotografie sdílí na sociálních sítích.

Jessica Alves brzy oslaví čtyřicítku a může bilancovat, čeho v životě dosáhla. Ženou se však stala teprve relativně nedávno, když v roce 2020 podstoupila příslušnou plastickou operaci a získala novou identitu pod jménem Jessica Alves. Svůj vzhled však stále dolaďuje pod rukama plastických chirurgů a nikdy o tom nezapomene informovat veřejnost. Výsledkem své třetí operace prsou na belgické klinice se pochlubila sdílením fotografií na Instagramu, které pořídila během své nedávné cesty do rodné Brazílie, kde vlastní krásnou vilu.

Na jednom ze snímků Jessica hrdě ukazuje svá mega silikonová ňadra v bikinách, na jiném si sundala i podprsenku a okamžitě sklidila obdivné reakce od svých fanoušků, jako například „to je ale kočka“, „neuvěřitelná ženská“ nebo „moje budoucí manželka“.

Před časem se Jessica pochlubila, že jen na svém profilu na OnlyFans už vydělala 2 miliony liber, tedy zhruba 55 milionů korun. Myslí si, že investice 800 000 liber do více než 100 plastických operací se jí vyplatila, protože je to investice do jejího štěstí, jak uvedla. „Je to pro mě velká výhra. S plastickými operacemi jsem stoprocentně hotová, mám spravený nos, dobře se mi dýchá, vypadám úžasně a cítím se úžasně.“ uvedla v rozhovoru pro Daily mail.

Zdroj: Instagram,