Ačkoliv jsou Kuchařová a Brzobohatý už nějakou dobu rozvedeni, modelka a bývalá Miss World požaduje i anulaci církevního sňatku, aby se mohla znovu vdát i v kostele. Z tohoto důvodu podala církevní žalobu, ovšem když její obsah vyplaval na veřejnost, byl z toho pořádný skandál.

Herec, zpěvák a skladatel v rozhovoru pro Blesk přiznal, že se skutečně rád v soukromí převléká za ženu. „Ano, jako drag queen si nechávám říkat Tiffany Richbitch,“ uvedl Brzobohatý s tím, že příjmení je narážkou na jeho skutečné jméno. Zároveň ale umělec odmítl veškerá obvinění vyplývající z žaloby. Rozhodně prý není pravda, že by byl sexuálně nevyhraněný.

Dokonce během manželství s Taťánou údajně na její popud navštívil i sexuoložku, aby svou ženu uklidnil, že jeho záliba nijak neovlivňuje jeho sexuální orientaci a rozhodně to ani není dědičná záležitost. 

Teď se ke kauze vyjádřila také sexuální koučka Mgr. Julie „Gaia“ Poupětová.

Vyjádření sexuální koučky

Do médií prosákla informace, že se Ondřej Brzobohatý v soukromí převléká do šatů opačného pohlaví a že jde takzvaně o drag queen. Co to tedy je?

Převlékání do šatů opačného pohlaví, tady muže do ženských, může být tzv. crossdress anebo drag queen a travesti.Takzvaní crossdresseři, tedy lidé, kteří nosí šaty opačného pohlaví čistě sami pro sebe, v soukromí anebo, pokud k tomu mají vhodné a bezpečné podmínky, vycházejí ven. Psychologicky se ale převlékají čistě pro své vlastní potěšení, volí civilnější oděvy a také méně nápadné líčení. 

Pak jsou tu zmiňované drag queen a travesti, tedy muži, kteří používají při vstupu do ženské role výraznější oděv a líčení, a to z důvodů show, uměleckého vystoupení, kde je celá stylizace do opačného pohlaví součástí představení. Upřímně, není to nic nového pod sluncem. Šaty opačného pohlaví pro ženské role používali muži při divadelných hrách už ve starověkém Řecku. S nadsázkou můžeme říci, že kdyby dnes taková informace prosákla na veřejnost třeba v Rio de Janeiru, lidé by nad tím jen mávli rukou, protože drag queens jsou neodmyslitelnou součástí jejich každoročního průvodu.   

Převlékání crossdresserů a drag queens ovšem nemá nic společného s jejich genderem či orientací. Takže pokud se daná osoba vnímá genderově jako muž a má heterosexuální orientaci, pak zůstává heterosexuálním mužem ve všech ohledech a převlékaní na to nemá žádný vliv.

 

Video
Video se připravuje ...

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!« Blesk TV

Fotogalerie
98 fotografií