Tragická nehoda mezi Ústím a Teplicemi. Motorkář narazil do plotu, i přes snahu záchranářů zemřel
Ilustrační foto: HZS ČR
Most

Chlumec - Ústečtí dopravní policisté byli včera v odpoledních hodinách vysláni na výjezd k dopravní nehodě motorkáře v Chlumci na křižovatce ulici Sadařská x Skřivánčí. I přesto, že 61letému motorkáři byla ihned poskytnuta pomoc, se ani lékaři ZZS nepodařilo po provedené resuscitaci muže oživit a ten na místě nehody zemřel.

 

„V současné době je předmětem šetření, proč k dopravní nehodě došlo. Z prvotních informací od svědků z místa, řidič z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci a narazil do oplocení domu. Zda nebyla příčinou dopravní nehody zdravotní indispozice motocyklisty nám případně určí výsledek zdravotní pitvy," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

„Od 1. 1. 2023 do dnešního dne na Ústecku zemřely při dopravních nehodách 4 osoby, 7 osob bylo těžce zraněno a 131 osob bylo zraněno lehce," dodává mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru