Když v polovině roku 2021 po návratu ze společné dovolené v Římě potvrdili vztah, leckdo byl překvapen. Brzy se ale ukázalo, že se k sobě herečka Nela Boudová a moderátor Jan Tuna hodí jako málokdo... Spojoval je živý temperament, smysl pro humor i společné zájmy. Tuna navíc skvěle vycházel s Alexandrou, kterou má Boudová v pěstounské péči. 

Pak ale přišla krize. V létě 2022 vyrazila Boudová na karlovarský filmový festival bez přítele a s kamarádkou obrazila nejeden večírek. S Tunou se pak nikde neobjevila několik měsíců. A po zvolení nového prezidenta už se zdálo, že je opravdu všechno definitivní... 

Nahé fotky získaly Nelu zpět?

V lednu se totiž sice oba objevili na koncertu na oslavu zvolení Petra Pavla, každý ale přišel s jiným doprovodem a nijak se k sobě neměli. Tuna nicméně krátce nato sdílel fotky, jak nahý skáče do sněhu, a na Nelu to zjevně zapůsobilo. Na premiéře divadelní hry Za dveřmi kanceláří se na konci února po dlouhé době objevili zase spolu! Už v půlce května se ale zase moderátor na premiéře filmu Rychle a zběsile 10 objevil sám a vydatně si užíval přítomnost mladých a pohledných hostesek. 

Romantický výlet

Nyní se zdá, že ať už to Boudová a Tuna mají jakkoli, zase to mezi nimi pořádně jiskří a letošní letní sezonu mají v plánu strávit společně. Minulý víkend si totiž udělali výlet do Karlovarského kraje na hrad Loket a pořídili si při tom spoustu společných fotografií, na kterých opět působí jako zamilované hrdličky. „Tímto prohlašujeme léto za zahájené,“ prohlásili. Krize je zřejmě zažehnána! 

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová a Jan Tuna v 7 pádech Honzy Dědka: Jak se dali dohromady? FTV Prima

Fotogalerie
146 fotografií