Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

To byl zase týden 18: Babiš se navezl do Fialy. Zavedl by daně na knihy a víno

Imitátor Petr Jablonský znovu promluvil k lidu hlasem expremiéra a neúspěšného kandidáta na prezidenta Andreje Babiše v pořadu To byl zase týden. Babiš se ve svém sídle na Čapím hnízdě vyjádřil k vládnímu balíčku. Šéf hnutí ANO uvedl, které daně by zrušil a kde by je naopak zavedl. Co dalšího prozradil, na to se můžete podívat v náhledu.

Andrej Babiš začal svůj projev v pořadu To byl zase týden pěkně zostra. Hned se totiž pustil do současného premiéra Petra Fialy. Pan Fiala samozřejmě nerozumí ekonomice a řízení vlády. Jinak by prosím vás nemohl dát nulovou daň na knihy. Co to je jako? K čemu jsou knihy? Já naopak nepřečetl ani jednu a samozřejmě vidíte, kam jsem to až dotáhl,“ nechal se slyšet.

Právě knihy by Babiš zdanil nejvíce. „Kdo má čas číst knihy, je jasné, že nepracuje,“ myslí si Babiš a dodal, že daň nedali ani na víno. „Fiala je z Brna. Zdražuje vše, co je české. Limošky, kafe...“ upozornil dál expremiér a pro sebe si nenechal ani informaci, že mu vláda seškrtala dotace na Agrofert. Kromě toho by Babiš zestátnil ČEZ, Budvar nebo Škodovku.

Co dalšího Babiš ve videu prohlásil, na to se podívejte v náhledu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy