Hlavní obsah

Rotvajler porazil při aportu v Klatovech seniorku a vážně ji zranil. Majitele psa stíhá policie

Rotvajler se loni snažil v Klatovech chytit do tlamy hozený míček, v zápalu aportu ale porazil na chodníku 75letou ženu, která se po pádu na zem vážně zranila a pohybovat se může už jen za pomoci francouzských holí. Majitele rotvajlera proto nyní policie obvinila z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Trestní stíhání 38letého muže v pondělí Novinkám potvrdila policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Foto: Profimedia.cz

Rotvajler. Ilustrační foto

Článek

K nešťastné události došlo loni v červenci na volném prostranství před jedním z bytových domů v Klatovech. Obviněný muž tam tehdy venčil rotvajlera bez vodítka a náhubku.

Jeho kamarád mu házel míček, který chytal do tlamy. V jednom případě se mu ale odrazil od čumáku a letěl přes chodník, kde v tu chvíli procházela starší žena. Pes do ní zezadu vrazil a ona se skácela k zemi.

Záchranka ženu z místa odvezla do nemocnice, kde lékaři zjistili komplikované zlomeniny. Dodnes musí docházet na rehabilitace a neobejde se již bez berlí. Podle svých slov byla před zraněním aktivní, běžně chodila na túry a kulturní akce.

Rány až na kost. Sofie, kterou potrhali rotvajleři, už podstoupila dvě operace

Krimi

Rotvajleři, kteří potrhali desetiletou Sofii, dostali druhou šanci

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám