Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dwayne Johnson potvrdil návrat do Rychle a zběsile. Dostane další vlastní díl

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Dwayne Johnson potvrzuje nový samostatný film Rychle a zběsile s postavou Lukea Hobbse. Nový film by měl být můstkem mezi první a druhou částí Fast X.

Hlavní hvězdy série Rychle a zběsile krátce před premiérou dosud posledního dílu Fast X naznačily, že možná přidají ještě jeden díl. Nikdo nebyl příliš konkrétní, nyní však hradbu mlčení prolomil Dwayne Johnson, který potvrdil návrat své postavy, jenž dostane další vlastní díl.

Dwayne Johnson alias Luke Hobbs je zpět

Připomeňme, že Johnson se objevil již ve spin-offu Hobbs & Shaw, kde mu byl hereckým parťákem Jason Statham. Ostatní hvězdy série se v tomto filmu neobjevily, což měl být jeden z důvodů, proč se následně Johnson a Vin Diesel rozešli ve zlém. Ostatně Johnson se neobjevil ani v žádném dalším pokračování série a spolupráci do budoucna vylučoval.

Video se připravuje ...

Velkým překvapením ale bylo, když se Johnson objevil na konci filmu Fast X, který nyní běží v kinech. Zanedlouho poté se začaly objevovat první informace, podle kterých se objeví v dalším samostatném filmu série Rychle a zběsile. Bližší informace pak Johnson zveřejnil přímo na Twitteru.

Dwayne Johnson a Vin Diesel se usmířili

Ve svém příspěvku uvedl, že se s Vinem Dieselem usmířili již během léta loňského roku. Také dodal, že se jeho postava Luke Hobbs objeví v novém filmu, který bude zasazen mezi Fast X a Fast X Part II. Vlastně se tak dočkáváme zmiňovaného třetího dílu, který bude úvodem do závěru série.

O obsahu filmu zatím Johnson příliš neprozradil, podle zahraničních spekulací ale snímek nejspíš nebude nijak souviset s předchozím filmem Hobbs & Shaw. Zatím ani neznáme plánované datum natáčení, premiéry nebo snad obsazení. Je ale jisté, že se studio pokusí dostat ze série před jejím závěrem maximum.

Video se připravuje ...

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme