Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Prostřeno plné bizáru: Nedopalky cigaret, pytel na mrtvoly či pohřební dýdžejka

+ Další 3 fotografie

Prostřeno bizarnostmi opět nešetřilo. Tento týden mohou diváci vidět pohřební dýdžejku, bordel v bytě, chlupy v jídle a mnoho dalšího. U stolu se tentokrát sešli čtyři muži a jedna žena, a jak je patrné z prvního dílu vysílaného na TV Prima, je to opět nálož bizáru.

První hostitel Luboš překvapil hned na začátku, když zaspal příchod natáčecího štábu. Přivítal ho s rozespalým obličejem a vařit začal až poté, co se trochu zmátořil. Jeho byt také nebyl úplně nejuklizenější. O tom měla jasno hlavně jediná žena v týmu, dýdžejka Nadja. Ta si totiž na šmejdění vzala lupu, aby jí neuniklo sebemenší smítko. V Lubošově bytě to ale bylo stejně jedno. Prach si tam žil vlastním životem. Hosté v pokoji dokonce našli nedopalky od cigaret a ztracenou vidličku.

Úterní menu připravil šikovný Roman, který bydlí s přítelem a hosty pozval do pronajatého bytu. Celý večer se ale točil kolem Luboše, který začal ostatní přesvědčovat o konkrétní planetě, ze které údajně celé lidstvo pochází. A protože je Luboš zarytý vegetarián, tak dokonce odmítl sníst omáčku, ve které se dělalo maso. Na talíř si tak poručil pouze suchou rýži.

Nejvyhrocenější večer

Ve středu se představil nejmladší z účastníků týdenního Prostřena - Dominik. Ten však podcenil přípravu jídla, protože bez přítele na telefonu by nedokázal nic ukuchtit. Jeho menu se zcela odlišovalo názvy, pod kterými si hosté nedokázali přesně představit, co na talíř dostanou. Celkově večer neprobíhal dobře. Došlo k výměně mužských názorů a celé to působilo jako válka testosteronových eg.

Čtvrteční večeři si vzal na starost nejstarší z mužů Michal, který už v Prostřenu kdysi vařil. Měl tak prostor se poučit ze svých minulých chyb a na večer se náležitě připravil.

Morbidní večeře

Jako poslední se ke sporáku postavila Nadja, která se živí jako raperka nebo dýdžejka na pohřbech. Hostům představila svou sbírku oblíbených předmětů, mezi kterými byl například pytel na mrtvoly. Její menu bylo postavené trochu morbidně. Hostům nabídla zabijačkovou polévku, mozeček a rakvičky s kostičkami.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy