[ < < Zpět na aktuality ]

Muži ve třetí lize opět úspěšní.

Vytvořil:Admin Administrátor (admin)
Dne:05.06.2023 13:47:09

Dalším turnajem třetí ligy mužů s účastí sedlčanských Pegasů bylo 3. kolo v Příbrami.
SK Pegas Sedlčany zahájil své vystoupení proti Příbrami a po krátkém vedení a vyrovnaných 3 směnách si Pegasové vybrali příšernou čtvrtou a pátou směnu, kdy po chybách umožnili příbramským jedenáctkrát bodovat a připsali si prohru 4:14. Ve druhém utkání proti Radotínu byla koncentrace Pegasů od začátku do konce výrazně lepší a favorita soutěže Pegas porazil 4:7.
Během druhého hracího dne Pegasové přehráli Kadaň 9:14 a čekali na výsledek duelu Příbrami s Radotínem. Výhra Příbrami nebo 15 obdržených bodů od Radotína by poslaly Sedlčany do finále. Vše ostatní znamenalo boj o 3. místo s Kadaní. Když 20 minut před koncem utkání drtili tuneláři Příbram 4:14, bylo finále už nadosah, ale zápas byl za tohoto stavu ukončen pravidlem o rozdílu a toto sebralo sedlčanským šanci podruhé se s Radotínem utkat na turnaji a tentokrát ve finále.
V zápasech o 3. místo Pegasové vysoko 18:7 přehráli Kadaň a získali 3. místo. Konečné umístění bylo sice s mírnou hořkostí vůči turnajovému systému. Pegas na turnaji třikrát zvítězil a jen jednou byl poražen, porazil celkového vítěze turnaje, a přesto to stačilo jen na třetí místo. Podstatné je ale to, že v příjemném prostředí a ideálním softballovém počasí předvedli hráči dobré výkony včetně posil z mládežnických kategorií a v rámci týmu hlavně zábavu.

kompletní výsledky