Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po osmi letech přemýšlení se Hanka Reinders Mašlíková (41) rozhodla skočit do úplně neznámých vod. Modelka a moderátorka už si delší dobu pohrávala s myšlenkou začít s realitami. Aktuálně přišel ten správný čas a z úspěšné modelky je nově i makléřka.

„S realitami jsem chtěla začít už před osmi lety, lidé mě od toho odrazovali. Ve mně to ale zůstalo zaseto. Teď už jsem měla pocit, že bych na to měla čas, Andreásek už vyrostl. Tak jsem se do toho pustila,“ svěřila se Super.cz Hanka, která už má po zkouškách a snaží se zorientovat v úplně novém světě.

Pro byznys s realitami aktuálně není ta nejvhodnější doba, začátek tedy nebude mít modelka jednoduchý. Kvůli tomu se nadšení zprvu nedočkala ani u manžela.

„Když jsem s tím přišla, tak manžel úplně nadšený nebyl a nebyl jediný, spoustu lidí mi řeklo, že jsem blázen, ale to je moje povaha. I od fitness mě odrazovali, že je to šílenost. Jenže když mi řeknete ne, tak já to naopak chci dělat,“ dodala Hanka Mašlíková, kterou jsme potkali v muzeu iluzí Pavla Kožíška, se kterým už dlouhých čtrnáct let pravidelně vystupuje.

„Nic jsem tak dlouho nedělala. Je to skvělé, Pavel je skvělý člověk a spoustu věcí mě naučil a pořád mě to baví,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám