Ilustrační foto

Jack Dorsey podporuje RFK Jr. jako prezidentského kandidáta

CEO společnosti Block, Jack Dorsey, veřejně vyjádřil podporu RFK Jr., který je známý svým pro-Bitcoin postojem, jako prezidentského kandidáta. Tento zprávu přinesl zdroj @BitcoinMagazine.

Američtí senátoři se obávají adopce Bitcoinu v Salvadoru

Někteří senátoři Spojených států amerických se obávají rostoucího přijetí Bitcoinu v zemi El Salvador. Podrobnosti o této zprávě naleznete na @BitcoinNewsCom.

Changpeng Zhao chválí pro-krypto postoj republikánského prezidentského kandidáta

CEO Binance, Changpeng Zhao, veřejně pochválil pro-krypto postoj republikánského prezidentského kandidáta Rona DeSantise. Více informací o této zprávě naleznete na @BTCTN.

Hal Finney a jeho představy o Bitcoinu

Před dvanácti lety, kdy byl Bitcoin na hodnotě 11 dolarů, už tehdy Hal Finney předvídal jeho úspěch. Jeho myšlenky jsou stále aktuální a zajímavé. Více informací o této zprávě naleznete na @BitcoinMagazine.

Rostoucí komunita Bitcoinu na Novém Zélandu

Na Novém Zélandu roste komunita lidí, kteří se zajímají o Bitcoin a kryptoměny. Podrobnosti o této zprávě naleznete na @BitcoinNewsCom.

Changpeng Zhao a problémy s tradičními finančními institucemi

Changpeng Zhao, CEO společnosti Binance, se domnívá, že nákup banky by nevyřešil problémy krypto průmyslu s tradičními finančními institucemi. Více informací o této zprávě naleznete na @BTCTN.

Fotbalový tým ze švýcarského města Bitcoinu

Švýcarský fotbalový tým z Bitcoinového města Lugano bude dnes hájit svůj titul ve švýcarském poháru s logem Bitcoinu na zádech. Více informací o této zprávě naleznete na @BitcoinNewsCom.

Napsal uživatel damian dne

Ohodnoť počtem hvězdiček

Hodnocení: