Ilustrační foto

Společnost RazrFi nedávno oznámila, že byly distribuovány odměny za soutěž Zealy. Společnost děkuje své komunitě za nadšenou účast a pokračující podporu. Pro více informací o společnosti RazrFi a jejich aktuálních projektech můžete navštívit jejich webové stránky a sledovat je na Twitteru, Telegramu, Discordu a Medium.

Airdrop BERN tokenů a další výhody pro držitele SOLR

RazrFi oznámil masivní airdrop BERN tokenů, kde 10 000 BERN odpovídá zhruba 4 SOL (~80 USD). Držitelé SOLR tokenů tak získávají dvojnásobný užitek: BERN airdrop a BONK odměny. Navíc, účastníci SOLR stakingu a IDO získávají BONK odměny. Adresa BERN tokenu je CKfatsPMUf8SkiURsDXs7eK6GWb4Jsd6UDbs7twMCWxo, a zkontrolovat, zda jste obdrželi tento airdrop, můžete na Solscan.

Jednoduchý přístup k IDO na RazrFi

Účast v IDO na platformě RazrFi je snadná a bez zbytečných komplikací. Nevyžaduje se žádné whitelisting, registrace zájmu, potvrzení účasti nebo stresující okamžiky spojené s FCFS (první přijde, první mele). Stačí držet SOLR tokeny, vložit prostředky a následně si nárokovat tokeny. Staking SOLR tokenů nabízí možnost účastnit se IDO s prémiovými spuštěními na nejžhavějších blockchainech, garantovanými nejlepšími cenovými podmínkami IDO, levným vstupním tierem a vyšší alokací na investovaný dolar.

Napsal uživatel damian dne

Ohodnoť počtem hvězdiček

Hodnocení: