Zvláštní! Promotér Novotný reaguje na prskajícího Lohorého

Novotný Lohoré

Lohoré měl v minulosti pověst rebela, který nezatápí jen svým soupeřům, ale také celé organizaci. Poté však změnil tým, takže se mluvilo o tom, že je vlastně z Alexe úplně nový člověk. No, poslední události tomu úplně nenapovídají. Lohoré totiž po prohře s Kozmou, který vyhrál naprosto dominantně, začal prskat kolem sebe a rýpat do OKTAGONu. Co na to řekl promotér Novotný?

Co šampion Patrik Kincl říká na ostrou reakci od Petra Monstera?

„Přál bych si, aby OKTAGON zavedl testování, protože pak by se ukázali skuteční šampioni. V životě však platí, že ne vždy dostaneš to, co si přeješ. Co s tím můžeš udělat? Dělat ve svém životě správné věci,“ povzdechl si Alex Lohoré na svém TW profilu, kde dokonce označil i organizaci OKTAGON MMA. Těžko říct, zda tím narážel na poslední souboj s Kozmou a nebo mluvil obecně.

Téma dopingu a jeho testování se samozřejmě dlouhodobě zmiňuje, ale například promotér Ondřej Novotný mnohokrát vysvětloval, že je podobné testování obrovsky finančně náročné a že navíc na domácí scéně neexistuje příslušný orgán, který by na testování dohlížel a který by měl na starost rozhodování o trestech, ale také řešení obhajob, protože je samozřejmě nutné, aby měli bojovníci šanci se bránit. Ve světě jsme totiž zažili mnoho případů, kdy k užití zakázané látky došlo nevědomě skrze pančované suplementy. Své by o tom mohl vyprávět Yoel Romero, který takhle vysoudil 27 milionů dolarů, tedy téměř 600 milionů korun.




      

Jen u toho však Alex Lohoré nezůstal. „Která organizace nechá bojovníky platit za rukavice, ve kterých zápasí? Můžete hádat,“ pokračoval totiž Lohoré, který tentokrát nezmiňoval OKTAGON, ale nejspíš právě na tuto organizaci své vyjádření cílil. Však nikde jinde v poslední době Alex nezápasil. Zmíněné rukavice byly například velké téma u souboje Vémola vs Marpo, kde se muselo kupovat hned několik párů a následně panovaly neshody ohledně toho, čí vlastně rukavice po souboji jsou.

„Která organizace tě nechá podepsat 150 plakátů, na kterém je tvoje fotka, ale pak ti ani jeden nedá?“ pokračoval Lohoré, kterému se evidentně hodně těžko skousává, že vypadl z milionové pyramidy. V posledním zápase si však přišel na moc hezké peníze, takže by mohl být navzdory prohře a zranění vlastně relativně spokojený.




     

Co na to promotér?

„Lohorého nekomentuju. Musím si o tom promluvit s trenérem Bradem Pickettem, protože je to minimálně nekolegiální. Ať si říká co chce, já nemám tendenci někoho…, ale když si to člověk zasadí do nějakého časového děje, tak je to velmi zvláštní,“ nabídl promotér během svého vysílání krátkou reakci na Lohorého nedávné chování.

Jak už bylo zmíněno, podobné výpady byly u Lohorého v minulosti poměrně běžné, ale v poslední době to přeci jen vypadalo tak, že šel šikovný borec do sebe a že se změnil. Nikdo se však evidentně nedokáže změnit úplně a prohra v Lohorém rozdmýchala silné a negativní emoce. Uvidíme tedy, co mu na nedávné chování řekne trenér Pickett, který aktuálně na Slovensku natáčí další řadu reality show OKTAGON Výzva/Challenge, kde figuruje jako trenér anglického týmu.




   

Co nás čeká dál?

17.6. Oberhausen – OKTAGON 44: Startovka

Langer vs Poppeck – zápas o prozatímní titul polo-těžké váhy 

Veličković vs Jungwirth  – Tipsport Gamechanger

Grabinski vs Michalidis – Tipsport Gamechanger

Siwiec vs Hathaway – Tipsport Gamechanger rezervní duel

? vs Kepa

Xavier vs Strezlczyk

Polívka vs Khajevand 

Paradeiser vs Fischer 

Shaaban vs Fiala

Austin vs Bagishvili

28.7. Praha Štvanice – OKTAGON Štvanice Speciál

Magard vs ? – zápas o titul bantamové váhy

Pirát vs Bryczek

Mikulášek vs Magnor




    

29.7. Praha Štvanice – OKTAGON 45

Sanikidze vs Keita – zápas o titul pérové váhy

Vémola vs ?

Buchinger vs ?

16.9. Frankfurt – OKTAGON 46

Dalisda vs ? – zápas o titul slámové váhy

Jungwirth vs ?

? Vémola vs Poppeck ?

7.10. Bratislava – OKTAGON 47

Peňáz vs Čepo 

Brož vs Pukač  2

Buchinger vs ?

? Vémola vs Langer ?






1 komentář na “Zvláštní! Promotér Novotný reaguje na prskajícího Lohorého”

  1. Pingback: Patrik Kincl reaguje na možné završení trilogie s Vémolou v polo-těžké váze

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *