04.06.2023

Domácí rozlučka se nepovedla

Poslední děkovačka letošní sezony v Dudák aréně měla bohužel hořkou příchuť. Ještě chvíli před koncem jsme vedli 3:2, ale poté se hostům i v deseti podařil obrat na 3:4. Loučíme se s domácím prostředím porážkou a moc nás to mrzí, protože vy, naši fanoušci, jste si zasloužili jako poděkování za podporu během celé sezony tři body…

SK Otava Katovice – TJ Jiskra Domažlice B 3:4 (1:1).

Branky: 37. Habor, 64. Požárek, 74. Janoch – 16. Holík, 61. Voves, 89. Hojda, 93. T. Korelus z penalty. Rozhodčí: Popelka – Hlaváček, Gunitš. ŽK: 1:7 (63. Motl – 78. a 84. L. Korelus, 27. Voves, 63. Bílik, 65. Copák, 84. vedoucí mužstva Pekhart, 90+4. Vlček). ČK: 0:1 (84. L. Korelus po 2 ŽK). Přihlíželo 273 diváků.

Sestava Katovic: Provazník – Cibulka, Kostka, Janoch, Motl – Hnídek (62. Požárek), Kahuj, Kotrba, D. Bálek – Sládek (79. Rejšek) – Habor.

Sestava Domažlic B: Červený – Janča, Bílik, L. Korelus, Copák (69. Staněk), Holík, Voves (82. Tumpach), Vlček (69. Soběhart), Hojda, Nedvěd (90+5. Tran), T. Korelus.

Komentář trenéra Přemysla Šrouba: "Byli jsme opět oslabení a sestavu jsme doslova lepili. Někteří hráči museli nastoupit na postech, na které nejsou zvyklí a při rozcvičení se ještě zranil Repa, takže také nemohl nastoupit. Každopádně vůbec nevím, jak jsme takový zápas mohli na konci ztratit. Jsem neskutečně naštvaný, protože neubránit takhle v závěru standardní situaci a ještě si nechat dát čtvrtý gól, kdy vůbec nechápu, co jsme dělali. Hráli jsme proti deseti a měli jsme to dovést do vítězného konce. Je to prostě jednoznačná ztráta. Přijde mi, že každý balon do našeho vápna smrdí gólem, naše bránění je žalostné. Chodíme do situací napůl a když vidím, jak všichni brání naplno a těžko se prosazujeme, tak my všem dáváme góly zadarmo. Pramení to z laxnosti. Tahle porážka pramenila pouze z našich chyb, ze čtyř šancí jsme si nechali dát čtyři góly. Chtěli jsme se rozloučit vítězně a udržet se v popředí tabulky, což se nám nepovedlo. Příště jedeme do Hořovic, které jsou výborné a už to bude těžké. Musíme to nějak dohrát a přivést nějaké posily, protože takhle by se v příští sezoně nedalo hrát."