Promotér Ondřej Novotný nabízí názor na Clash of the Stars! Jde o konkurenci?

Novotný




Není to zase až tak dávno, co Tomáš Le Sy působil v organizaci OKTAGON MMA jako bojovník. Před časem se však rozhodl, že se vydá trochu jinou cestou a stal se z něj promotér bizarní organizace Clash of the Stars, která už tuto sobotu pořádá svou pátou akci. Názory na celý projekt se samozřejmě různí, ale není pochyb o tom, že jde o lukrativní byznys, který nám doslova roste před očima. Co na Clash říká Tomášův bývalý šéf Ondřej Novotný?




Polák Jan Blachowicz má jasno! Kdo vyhraje titulovou bitvu Hill vs Procházka?

„Teď jsem se o tom bavil s Tomášem Le Sym, který přešel přes OKTAGON a nedávno u mě byl na kafe. Mám ho jako kluka rád, ale 90 % těch lidí neznám a ty, co znám, tak považuji za ostudu lidství. Vlastně je mi to nepříjemné, že jsem v době, kdy někdo takový může být vzorem a nebo dostává tu pozornost.

Já jsem to Tomášovi i říkal: ´Ty vole, takoví lidé, se kterými ty tam jsi. Ty jsi přeci bojovník a máš nějakou čest a něčím si prošel. Já chápu, že peníze a show jsou jedna věc a že se byznys musí točit, ale některé ty odpornosti, které se tam dějí? Představ si, že máš děti a že by k nim kvůli tobě měli vzhlížet.´ To jsou opravdu poškozené životy z mého pohledu,“ reagoval Ondřej Novotný v rámci rozhovoru pro Extra na otázku, zda vlastně sleduje Clash of the Stars a co si o organizaci myslí.




 

Není však pochyb o tom, že má podobný projekt úspěch, takže se dá očekávat, že se bude opakovat situace z polské scény. Tam totiž podobné bizarní organizace, jako je například FAME, co do sledovanosti a sociálních sítí, dohánějí konvenční organizace, jako je KSW nebo FEN, a mnohdy je dokonce předčí, protože bizar zkrátka mocně táhne.

Vnímá tedy promotér Clash jako konkurenci? „My nejsme konkurence. I když všechno trochu je a není konkurence. Když se mě budete ptát, zda mi to dělá nějaké vrásky, tak to určitě ne. Pokud to má někdo dělat, tak Tomáš je ten dobrý kluk a přeji mu úspěch. To, že pro mě je to za hranou, je jiná věc.“




Clash of the Stars 5: Startovka

Datel vs Dynamo

Benda vs Diego Kotlár

Růžička vs Veselý

Kruto Hanka vs Satnady

Seaser vs Michálek

Daniel Holomek vs Tadeáš Kuběnka

Dragunov vs Danny z Tv Twix – souboj slepce s borcem se zavázanýma očima

Ladislav Gal vs Matouš Kaluba

Fregamer vs Kluk s kamením

Král Berouna vs Snejks

Zmijozel vs Obr – zápas liliputů

Víšek vs ?






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *