DMS-IN.CLOUD získává titul Pozoruhodný produkt 2023

Řešení DMS-IN.CLOUD od Digital Resources a.s. obdrželo ocenění Pozoruhodný produkt 2023 od magazínu Business IT – děkujeme! Řadí se tak mezi TOP 7 produktů, které stojí za pozornost a podporují růst Vašeho byznysu.

DMS-IN.CLOUD představuje moderní řešení správy dokumentů (DMS) a informací v kombinaci s IT infrastrukturou. Řešení je vhodné zejména pro menší a středně velké firmy. Nabízí komplexní dokument management v cloudu – bez starostí o hardware, dodatečný personál, aktualizace serverů apod.

Díky DMS-IN.CLOUD může mít k dispozici profesionální platformu pro správu dokumentů téměř každý, a to prakticky ihned po zakoupení, jelikož řešení poskytuje předpřipravené úložiště. I menší firmy mohou zároveň těšit z robustní architektury na straně serverů díky provozu v profesionálním datovém centru.

Základní balíček DMS-IN.CLOUD obsahuje licenci DMS (Document Management System) M-Files, standardní uživatelskou IT podporu, služby datacentra, základní školení uživatelů a další. Základní balíček DMS-IN.CLOUD pořídíte již od 590 Kč/uživatel/měsíc. Kompletní ceník je k dispozici ZDE.

Prémiové služby mohou řešení rozšířit například o vlastní administraci, zálohování dat, Disaster Recovery či integrace s dalšími systémy.

Sestavte si své řešení na míru ZDE!

O Digital Resources a.s.

Digital Resources je dodavatelem podnikových informačních systémů a IT služeb. Na trhu informačních technologií působíme od roku 1997 a zaměřujeme se na 4 klíčové oblasti: DMS, CRM, ERP a IT služby. Aktuálně jsme Global TOP 10 partnerem DMS M-Files s působností v 19 zemích Evropy. Ve svém portfoliu máme také vlastní CRM systém Intuo - Company Intelligence, který pomáhá zefektivnit jakékoliv procesy ve firmě.

Mezi zákazníky Digital Resources patří například Americká obchodní komora, Bayer, Britská obchodní komora, Compas Automatizace, ČEZ ESCO, Deloitte Central Europe Limited, Glatzová & Co., KKCG, Medesa, Medicton Group, PETROF, PHOENIX lékárenský velkoobchod, PKS Stavby, PRK Partners, Řanda Havel Legal, Skils advokátní kancelář, SPOLCHEMIE a další.

Více o Digital Resources na www.digres.cz.

Klíčová slova ČR-počítače-služby-firmy-Digital Resources

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.