Neodolatelné tělo do plavek může být ještě reálné

08.06.2023 | Hubnutí

Získat postavu krásně vypadající v bikinách je cílem mnoha žen. Nicméně to může to být obtížný a časově náročný proces, který vyžaduje odhodlání a tvrdou práci. Někteří lidé si možná dokonce říkají, že postavu do plavek ani získat nemohou. Existuje tedy způsob, jak získat svoji vysněnou postavu ještě před začátkem letních prázdnin?

Základní opatření

Cvičení je pro získání tzv. bikini body zásadní. Pomáhá zpevnit a vytvarovat tělo a také spalovat kalorie. Měli byste se zaměřit na alespoň 30 minut cvičení denně, například běh, jízdu na kole, plavání nebo posilování. Druh pohybu záleží na vás, ale měl by být přiměřeně náročný, aby vás cvičení neodrazovalo. (1)

Hubnutí začíná v kuchyni a vyvážená strava je klíčem k získání a udržení štíhlé postavy. Měli byste se snažit jíst rozmanité potraviny, včetně bílkovin, komplexních sacharidů, zdravých tuků a dostatku ovoce a zeleniny. Omezte příjem zpracovaných potravin a sladkých pochutin. Dále voda je nezbytná pro odplavování toxinů a udržování hydratace těla. Snažte se vypít alespoň osm sklenic vody denně. (2)

Nepůjde to ani bez dostatku spánku, který je důležitý pro udržení zdravého těla a mysli. Snažte se každou noc spát alespoň sedm až osm hodin a zajistěte si pro spaní klidné prostředí v temné místnosti. (3)

Jak získat vysněnou postavu?

Zaprvé je důležité stanovit si realistické cíle. Místo toho, abyste se snažili o drastický úbytek hmotnosti, zaměřte se na menší cíle, jako je například zhubnout několik kilogramů každý měsíc. To vám pomůže udržet si motivaci a váš pokrok bude lépe zvládnutelný. (4)

Dále si vytvořte cvičební režim, který dokážete dodržovat. Cvičení je nezbytné pro spalování kalorií a budování svalů, ale je důležité najít si aktivity, které vás budou bavit. Ať už dáváte přednost běhu, plavání nebo józe, ujistěte se, že je pravidelně zařazujete do svého rozvrhu. Pokud vás pohyb nebude bavit, pravděpodobně u něho dlouho nezůstanete. (4)

Nakonec nezapomeňte zůstat motivovaní. Odměňte se něčím, co máte rádi, když dosáhnete nějakého cíle nebo se po určitou dobu držíte své rutiny. Zhubnout do plavek není nemožné, ale je lepší se spíše soustředit na trvalou změnu, než na jednorázové hubnutí kvůli dovolené. (4)

Zdroje: (1) www.community.thriveglobal.com/the-fastest-way-to-get-an-incredible-bikini-body/, (2) www.community.thriveglobal.com/the-fastest-way-to-get-an-incredible-bikini-body/, (3) www.community.thriveglobal.com/the-fastest-way-to-get-an-incredible-bikini-body/, (4) Názor autora






Celkem 0 komentářů

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat