Žhavý techniky orálního sexu, které nikdy nevyjdou z kurzu

Cunnilingus a felace mohou být pro dárce stejně zábavné jako pro příjemce, zvláště pokud se držíte metod, které nikdy nevyjdou z kurzu.

Orální potěšení, také známé jako orální sex, je sexuální akt, který zahrnuje stimulaci genitálií ústy. Orální potěšení se dá zkombinovat s doplňky, jako jsou anální kolíky, vibrátory a ochucené lubrikanty – a obecně patří k nejoblíbenějším praktikám milenců. Chcete si felaci (dráždění mužského pohlavního údu ústy) vychutnat stejně jako ten, komu rozkoš poskytujete? Pak se inspirujte tipy, které nikdy nevyjdou z módy!

Jděte na věc – oklikou

Nechte vzrušení narůstat stimulací různých částí těla vašeho partnera, jako jsou vnitřní strany stehen a erotogenní zóny. Nejprve si pohrávejte s nimi, až teprve po chvíli přejděte přímo do klína.

Používejte volné ruce

Ruka může být skvělou součástí felace. Navíc je extra užitečná, když se vaše čelist nebo celá ústa unavují. Sexperti, včetně známé americké terapeutky Emily Morse, proto doporučují kombinovat ruční práci s olizováním a sáním penisu. Nezapomeňte přidat rozmanitost a měnit rychlost, tlak a pohyby.

Zvlhčujte

Můžete použít ochucené mazivo (lubrikant s příchutí, která vám vyhovuje) nebo sliny. Hýbejte a kružte jazykem, a přitom používejte ruku.

Zaměřte se na uzdičku

Při felaci Emily navrhuje použít špičku jazyka k dráždění uzdičky, nejcitlivější části penisu. (Na spodní straně pyje najdete uzdičku tam, kde se dřík setkává s hrotem.) Napodobujte olizování kornoutu zmrzliny a všímejte si zpětné vazby ze strany svého milence. Pokud přivírá oči nebo vzdychá, tak co, co děláte, děláte dobře!

Držte varlata

Zatímco vaše ústa pečují o penis, je toho víc, co můžete udělat. Současně stimulujte další erotogenní zóny, třeba varlata. Masírujte je, hnětejte či nasajte do úst. Berte však na vědomí, že každý je jiný. Udělejte si čas na to, abyste zjistili, co má váš partner rád – a co ne.

Navažte oční kontakt

Navázání očního kontaktu může být pro některé lidi velkým zpestřením. Nikdo neříká, že na svého milence musíte nonstop zírat, ale věřte, že hluboký pohled z očí do očí působí mimořádně žhavě. Nehledě na to, že muži chtějí pozorovat své milenky „v akci“.

Použijte všechny textury v ústech

Ve vašich ústech máte k dispozici několik různých textur: partner zaznamená drsnost i jemnost vašeho jazyka, pozná, že si penis směrujete do tváří nebo na vrchní patro. Využijte všechny tyto textury k vytvoření dynamického potěšení.

Zdroje: názor autora – celý článek






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat