Máte rádi pivo? Na trh bude uveden první pivní deodorant

Máte rádi pivo? Na trh bude uveden první pivní deodorant
Fotografie: unsplash.com
  • Tuhý deodorant obsahuje vonné tóny chmele a tropického ovoce podobné jako pivovar používá při výrobě piva IPA
  • K dostání bude od 18. června za zhruba 400 Kč

Kosmetická společnost Fussy ve spolupráci s pivovarem Brewdog vytvořila deodorant, který voní jako víno. Tuhý deodorant, o kterém společnost Fussy tvrdí, že je prvním pivním deodorantem na světě, obsahuje vonné tóny chmele a tropického ovoce podobné jako pivovar používá při výrobě piva IPA.

Marketingová ředitelka společnosti BrewDog Lauren Carrol uvedla, že deodorant bude v prodeji od 18. června, tedy přesně na Den otců. „Už roky lidé vymýšlí, co koupit tátovi na jeho svátek. Měli bychom mu koupit voňavku nebo jeho oblíbené pivo? A proč tedy ne obojí,“ uvedla ředitelka pro cosmeticsbusiness.com.


„Když jsme poprvé přišli s myšlenkou vytvořit tento pivodorant, Brewdog byl jako partner jasná volba. Prostě jsme je do toho museli zapojit. Kosmetická společnost šetřící planetu spojila síly s pivovarem šetřícím planetu, aby vyrobily deodorant, o kterém jste nevěděli, že ho potřebujete,“ řekl výkonný ředitel společnosti Fussy Matt Kennedy.

Deodorant je zabalen do kompostovatelného balení a lidé si ho budou moci koupit za 15 liber (zhruba 400 korun) na stránkách kosmetické společnosti i pivovaru.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze