Nejlepší Ryzlink vlašský má Vino Cibulka

Rodinné BIO vinařství VINO CIBULKA právě vyhrálo zlatou medaili na nejprestižnější světové soutěži. Decanter World Wine Awards ohodnotila Ryzlink vlašský ročník 2018 od VINO CIBULKA 95 body a zlatou medailí. Tímto se tento Ryzlink vlašský stává nejlépe hodnoceným Ryzlinkem vlašským v České republice.

Decanter World Wine Awards je nejprestižnější a nejuznávanější světovou soutěží hodnotící vína. DWWA má dvacetiletou tradici, a je respektována především díky rigoróznímu hodnocení a díky světové úrovni hodnotitelů. DWWA je uznávaná soutěž jak mezi obchodníky, tak i mezi zákazníky.

Vinařství VINO CIBULKA tuto zlatou medaili vyhrálo s Ryzlinkem vlašským z Mikulova, ročník 2018, výběr z cibéb. Toto víno je k nalezení exkluzivně v Grandhotelu PUPP v Karlových Varech a na e-shopu vinařství na následující adrese: https://www.vinocibulka.cz/obchod/ryzlink-vlassky-vzc-2018/

Kontakt:

info@vinocibulka.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-víno-gastro-ocenění-Portz Insel

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Potraviny, gastronomie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.