Transferový boulevard: Kladiváři si jako náhradu za Rice vyhlídli Palhninhu, Kovačič již má být dohodnutý se City

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech média.    

Transferový boulevard: Kladiváři si jako náhradu za Rice vyhlídli Palhninhu, Kovačič již má být dohodnutý se City

Mail: West Ham by rád přivedl sedmadvacetiletého portugalského defenzivního záložníka Joaa Palhinha z Fulhamu jako náhradu za Declana Rice, dalšími kandidáty do zálohy jsou Kalvin Phillips z Manchesteru City nebo James Ward-Prowse ze Southamptonu. 

Football Transfers: Dvaadvacetiletý francouzský záložník Nice Khephren Thuram se ústně dohodl na osobních podmínkách s Liverpoolem.

Fabrizio Romano: Devětadvacetiletý chorvatský záložník Chelsea Mateo Kovačič se po pokročilých jednáních dohodl na osobních podmínkách s Manchesterem City.

Telegraph: Newcastle zkoumá přestupové cíle v týmech sestupujících z Premier League a to včetně čtyřiadvacetiletého amerického záložníka Leedsu United Tylera Adamse, stejně starého anglického křídelníka Leicesteru Harveyho Barnese a jeho o dva roky staršího spoluhráče, záložníka Jamese Maddisona. 

I Sport: Tottenham bude muset zvýšit nabízenou cenu o dvacet milionů liber, pokud chce podepsat sedmadvacetiletého španělského brankáře Davida Rayu z Brentfordu, přičemž Bees jsou připraveni odmítnout cokoliv pod čtyřicet milionů liber.

ESPN: Šéf Šachtaru Doněck Sergej Palkin pohrozil Tottenhamu žalobou, pokud se pokusí podepsat třiadvacetiletého izraelského křídelníka Manora Salomona, který byl v minulé sezoně na hostování ve Fulhamu, na volný přestup. (ESPN)

Mail: Manchester United zvažuje, že v příští sezoně pošle jedenadvacetiletého anglického útočníka Masona Greenwooda na hostování do některého z evropských klubů. 

Marca: Tottenham navrhl Seville výměnou v rámci které by za třiadvacetiletého španělského křídelníka  Bryana Gila (jež na jihu Španělska letos hostoval) plus malou finanční částku získal jedenatřicetiletého marockého brankáře Yassine Búnúa.