Lavičce SFC bude i nadále šéfovat Miloslav Brožek

6. 6. 2023
Redakce

Trenér Miloslav Brožek, který na opavskou lavičku usednul na konci dubna před utkáním s Karvinou, bude pokračovat v Opavě i v následující sezóně.

Miloslav Brožek do Opavy dorazil na konci dubna po porážce v Táborsku a tým vedl v uplynulém ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY celkem v šesti duelech, ve kterých se mu s týmem podařilo třikrát zvítězit, dvakrát remizovat a jednou prohrát.

,,Jsme rádi, že trenér bude ve své práci pokračovat. Od doby, co trenér Brožek dorazil do Opavy, tak dokázal mužstvo zklidnit, dodat mu sebevědomí a víru ve vítězství. Dokázal s mužstvem bodovat i v těžkých chvílích, kdy jej čekaly utkání s nejlepšími týmy v tabulce. Proto věřím, že při větším prostoru, kterého se mu nyní dostane, se povede do hry přidat i další důležité atributy a my budeme schopni hrát o co nejvyšší příčky," uvedl sportovní manažer Jaroslav Kolínek.

Miloslav Brožek před příchodem do Opavy naposledy působil rok a půl ve Slavii Praha, kde pracoval jako skaut se zaměřením na Afriku. Předtím vedl z pozice hlavního trenéra druholigové Táborsko, kde skončil po podzimu 2021, právě kvůli štaci ve Slavii. Zkušenosti pak má například také z působení v pražské Spartě či ve Vlašimi.



sdílet