Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. června 2023 12:55
Čas čtení 0:37
Radim Šlechta

Slay: Tohle se České televizi fakt povedlo. Podívej se na clash Mikýře a Romanuttiho v kultovním AZ kvízu

Slay: Tohle se České televizi fakt povedlo. Podívej se na clash Mikýře a Romanuttiho v kultovním AZ kvízu
Zdroj: ČT Art
KULTURA ČESKÁ TELEVIZE
Uložit Uložené

Česká televize publikovala povedený speciál legendární soutěže. Tleskáme.

Jestli brouzdáš po YouTube a algoritmy ti dneska nejsou nakloněné, máme pro tebe tip na skvělý počin České televize, která se již podruhé vrátila se speciálem populárního AZ kvízu. V první části se utkal Albert Romanutti z kapely Bert & Friends a Martin „Mikýř“ Mikyska. 

Doporučeno
David Pastrňák má dítě! S přítelkyní Rebeccou Rohlsson přivedli na svět dceru s neobvyklým jménem David Pastrňák má dítě! S přítelkyní Rebeccou Rohlsson přivedli na svět dceru s neobvyklým jménem 9. června 2023 11:46

Známý muzikant a oblíbený videotvůrce se místo klece v Clash of The Stars rozhodli porovnat svoje mentální síly před legendárním trojúhelníkem. Těšit se můžeš na skvělý humor, povedenou práci s trapností a lítý boj ve slavném brněnském studiu. Ve speciální epizodě dostávají známé osobnosti otázky ze světa umění a kultury.

V minulosti již Česká televize na YouTube odvysílala dva podobné speciály, kde soutěžil například James Cole, Petr Marek z kapely Midi Lidi, Ventolin, komička Adéla Elbel nebo moderátorka pořadu Kokoti na neděli Tereza Dočkalová.

Doporučeno
Co přinese Jan Souček jako nový generální ředitel ČT? Zeptali jsme se mediálního analytika Co přinese Jan Souček jako nový generální ředitel ČT? Zeptali jsme se mediálního analytika 7. června 2023 19:28

V druhém kole uvidíš příští čtvrtek herecký duel. Berenika Kohoutová se postaví proti Vladimíru Škultétymu (MOST!). 22. června nakonec uvidíme, jestli si Mikýř podá i vítěze nebo vítězku druhého kola.

 
Domů
Sdílet
Diskuse