Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pastrňák oslavuje narození dcerky: Ať žije princezna Pastička, vzkazuje Háma. Gratulovaly i Písařovicová s Krainovou

Přehlídku si nenechal ujít ani hokejista David Pastrňák s přítelkyní Rebeccou.
Zdroj: foto eXtra.cz/Martin Procházka
+ Dalších 5 fotografií
Gratulace

Hokejista David Pastrňák (27) a jeho švédská partnerka Rebecca mají pořádné důvody k oslavám. Narodila se jim vytoužená holčička, která dostala jméno Freya Ivy Pastrnak. Gratulace od známých osobností na sebe nenechaly dlouho čekat. Čerstvým rodičům popřáli na sociálních sítích třeba zpěvačka Monika Absolonová, bývalý fotbalista Lukáš Vácha nebo návrhářka Beata Rajská.

Dva roky po smrti šestidenního syna Vigga se hokejista David Pastrňák a jeho partnerka Rebecca opět mohou radovat. Páru se totiž narodila krásná holčička.

„Freya Ivy Pastrnak už je na světě. Snili jsme o tomto momentu dlouho a já nemůžu být pyšnější na moje dvě krásné holky. Už se nemůžu dočkat, až se budu dívat, jak budeš naší nugetce tou nejlepší mámou,“ napsal Pastrňák na Instagram k fotografii s partnerkou i novorozenou dcerkou.

Hromada gratulací

Pod příspěvkem se to okamžitě začalo hemžit krásnými zprávami a gratulacemi od fanoušků i známých osobností. „Tramtadadá. Gratuluju a hlavně buďte zdraví, to ostatní se nějak vyčábří! At žije princezna Pastička,“ ​připsal moderátor Aleš Háma.Davide, to je krásná zpráva. Ať je vaše princezna zdravá a šťastná. Maminka i tatínek taky,“ napsala zpěvačka Monika Absolonová.

Gratulace připsala i modelka Lucie Šlégrová, manželka hokejového trenéra Jiřího Šlégra: „Gratulujeme! Byli jste tak moc stateční! Nejkrásnější a nejcennější trofej.“ Gratulace, Pasta. Ať jste hlavně zdraví,“ napsal hokejista Karel Vejmelka. Heeeeeej. Ty wole, slávaaaaaa,“ zaradoval se herec Jakub Kohák. „Gratulace, Pasta, užívej,“ připsal hokejista Michal Kempný. Komentář přidala i moderátorka Daniela Písařovicová: To je nejvíc! Gratuluju vám oběma! Kopu zdraví.“ Modelka Simona Krainová připojila i několik emotikonů pusinek: „Gratulace veliké.“

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy