Vémolova Lela: Šest půl hodiny na sále v Turecku! Akutní operace pozadí, liposukce...

Lela Ceterová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. června 2023 13:39

Lela Vémola na konci května podstoupila estetický zákrok, při kterém jí byly zmenšeny rty. Ve čtvrtek se ozvala z tureckého Istanbulu, již po operaci. Na co všechno se u ní plastičtí chirurgové zaměřili?

Operace trvala 6,5 hodiny a pocity jsou smíšené, sdělila Vémolova manželka na úvod. "Na to, že mě tak dlouho operovali, jsem vůbec nezvracela. Vždy po narkóze mi bývá extrémně špatně, čehož se nejvíc obávám. Bylo to pro mě velké překvapení," svěřila se. 

"Po operaci jsem už po pár hodinách musela začít chodit, protože je důležité, aby se tělo dostalo co nejrychleji do normálu. Přiznávám, bylo to mnohem těžší než po císařském řezu," pokračovala. 

Jak dále napsala, po dvou dětech má jizvu a nad ní převis kůže. S doktorem se dohodla, že on ji opraví. "Oprava mého pozadí byla opravdu akutní, protože jsem ho měla ve velmi špatném stavu. Bylo to způsobené hlavně špatnou předchozí plastikou zadku," vysvětlila Slovenka. 

"Kromě implantátů jsme se s panem doktorem dohodli, že uděláme i částečnou liposukci, protože se mi nepodařilo přibrat tolik, kolik jsem měla," poznamenala partnerka známého zápasníka. 

Vémolová uvedla, že je šťastná, že se kvůli operaci vydala do Turecka. "Pro mě to bylo nejlepší rozhodnutí. Turci jsou mnohem vyspělejší, co se týká medicíny, nemluvě o plastické a estetické chirurgii," konstatovala. 

"Dostala jsem krásný pokoj, ve kterém jsem jako na hotelu. Budu tu dvě noci a potom se přesunu na hotel. Mají tu úžasný personál, obrovský tým lidí. Péče je neskutečná, tohle jsme ještě nikdy nezažila na žádné klinice. Jídlo je jako z restaurace," dodala. 

Témata: Lela Ceterová