Společnost Huawei představuje čtyři klíčové strategie, jak finančnímu průmyslu pomoci zvládnout změny

V Šanghaji byl zahájen očekávaný summit Huawei Intelligent Finance Summit 2023, na kterém se sešlo více než 2000 lídrů, odborníků a inovátorů z více než 300 finančních institucí z celého světa. V rámci tématu "Zvládnout změny, společně tvořit chytřejší finance" diskutovali účastníci o tom, jak urychlit digitální transformaci prostřednictvím inovativních technologií a zvýšit tak digitální produktivitu.

Jason Chao, generální ředitel Huawei Global Digital Finance, prohlásil: "Svět se rychle blíží k milníku 100 miliard připojení, s explozí dat na úrovni ZB. Oficiálně jsme vstoupili do éry ZFLOPS, kdy síla umělé inteligence překročila bod zlomu a stala se hnacím motorem transformace v různých odvětvích a službách. Aby se nám této inteligentní éře dařilo, musíme přehodnotit svůj přístup k připojení, datům, aplikacím a infrastruktuře a plně využít digitální technologie. To nám zajistí konkurenceschopnost i v budoucnosti."

Společnost Huawei se zavázala ke strategickým investicím do základních technologií, aby prohloubila své zapojení do finančního odvětví. V souladu s tímto závazkem oznámila čtyři strategické směry pro finanční odvětví: budování odolné infrastruktury, urychlení modernizace aplikací, zlepšení rozhodování založeného na datech a umožnění inovací v různých situacích.

1. Důraz na produkty a portfolia v oblasti ICT s cílem posílit odolnost digitální infrastruktury

2. Pomoc zákazníkům s urychlením modernizace aplikací a zrychlením služeb

3. Zaměření na datovou inteligenci s cílem zlepšit využívání dat zákazníky a rozhodování založené na datech

4. Spolupráce technologií cloudu, informačních kanálů, edge a zařízení, která zákazníkům umožní vývoj inovací

V budoucnu bude společnost Huawei pokračovat ve zkoumání různých obchodních scénářů a vývoji systematických řešení, která jsou v souladu s jejími strategickými směry. Naším cílem je pomoci zákazníkům docílit plné konektivity nabízející rychlost, zkušenosti a spolupráci a dosáhnout plně inteligentní sítě fungující v reálném čase, která bude konvergentní a sdílená, což umožní všeobecnou dostupnost finančních služeb ve všech situacích.

Spolupráce s globálními zákazníky a partnery na společném vytváření chytřejších financí

Mezi hlavní řečníky patřili Niou Sin-čuang, ředitel informačních technologií Postal Savings Bank of China, Čou Jang-ti, generální ředitel oddělení finančních technologií Bank of Communications, Brett King, světově uznávaný názorový vůdce a autor knihy Bank 4.0, Čou Tchien-chung, generální ředitel oddělení informačních technologií China Merchants Bank, Mao Jü-sing, náměstek generálního ředitele Haitong Securities, a Kou Kuan, generální ředitel oddělení řízení IT a technologického operačního centra China CITIC Bank. Ve svých projevech se podělili o nejnovější a nejinovativnější postupy v oblasti finanční digitální transformace a poskytli cenné informace o budoucnosti digitálních financí.

Během summitu podepsala společnost Huawei dohody o spolupráci s několika finančními institucemi s cílem uvést na trh nová řešení a dále vylepšit inovativní technické možnosti mnoha ICT produktů a portfoliových řešení. Společnost Huawei se zavázala podporovat komplexní rozvoj digitálních talentů a aby tohoto cíle dosáhla, úzce spolupracuje s partnery v tomto odvětví. V příštích třech letech naváže společnost Huawei úzkou spolupráci se zákazníky, průmyslovými sdruženími a partnery, aby pro tento obor připravila 50.000 digitálních odborníků, kteří položí pevné základy pro finanční transformaci.

Společnost Huawei se finančnímu průmyslu věnuje již 13 let. Poskytuje služby více než 3300 finančním zákazníkům ve více než 60 zemích a regionech, k nimž se řadí i 50 ze 100 největších světových bank. Společnost Huawei je i nadále odhodlána rozvíjet špičkové technologie, zkoumat nové scénáře a spolupracovat přitom se zákazníky a partnery na budování plně propojených, plně inteligentních a digitálních finančních služeb v jakékoliv situaci. Cílem společnosti Huawei je zvýšit digitální produktivitu a společně vytvářet lepší budoucnost díky pružnému a inovativnímu přístupu ke změnám.

Další podrobnosti najdete na adrese: https://e.huawei.com/cn/events/2023/industries/finance/finance-summit

Kontakt hwebgcomms@huawei.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2096569/image_986294_23182393.jpg

PROTEXT

Klíčová slova Čína-počítače-finance-Huawei

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.