Sleduj nás

Novotný: Le Sy by měl jako bojovník ctít tento sport, ne ho zostuzovat formou Clashe

Novotný: Le Sy by měl jako bojovník ctít tento sport, ne ho zostuzovat formou ClasheFoto: OKTAGON MMA

Ondřej Novotný se nestačí divit, jak daleko je Clash of the Stars kvůli show ochotné zajít. To by se v Oktagonu rozhodně stát nemohlo.

Mezi fanoušky už tak trochu ze srandy kolují názory, že Clash of the Stars, co se týká sledovanosti, dosáhl stejné úrovně jako Oktagon, možná jej dokonce ještě překonal. Český šéf žlutočerné organizace Ondřej Novotný má ovšem proti takovémuto druhu zábavy jisté výhrady. Jaké? To přesněji řekl v nedávném videu pro server eXtra.cz.

„Teď jsem se o tom bavil s Tomášem Le Sym (promotér Clashe), který přešel přes Oktagon a nedávno u mě byl na kafe. Mám toho kluka rád, ale 90 % těch jeho lidí neznám a ty, co znám, tak považuji za ostudu lidství,“ řekl Novotný směrem k relativně stále nové organizaci, která se však nejen v Česku těší velké oblibě.  


„Je mi to až nepříjemné, že žiju v době, kdy někdo takový může být vzorem anebo se mu dostává takové pozornosti,“ hovořil o prapodivných soutěžících, kteří v Clash of the Stars působí.

„Já jsem to Tomášovi i říkal: ‚Ty vole, takoví lidé, se kterými ty tam jsi… Ty jsi přeci bojovník a máš nějakou čest a něčím sis prošel. Já chápu, že peníze a show jsou jedna věc a že se byznys musí točit, ale některé ty odpornosti, které se tam dějí? Představ si, že máš děti a že by k nim kvůli tobě měli vzhlížet.´ To jsou opravdu poškozené životy z mého pohledu,“ vyjádřil se Novotný.


Samozřejmě vše má své klady a zápory. Jedni Clash vidí jako čistý bizar, druzí to vidí jako příležitost, jak dostat bojové sporty mezi širokou veřejnost. Ač to není zrovna ukázkovým způsobem, ale zase je fakt, že mnoho kluků má tendenci začít s tréninkem a ukázat, co v nich je. 


Další články