21letá matka vzala své 5měsíční miminko do solária

miminko tmavá pleť ručník
Fotografie: Unsplash

Matka na sociální síť vložila příspěvek, který pobouřil spoustu lidí. Jejich komentáře byly plné nenávistných slov a mimo jiné ji nazvali odpornou matkou.

Sociální sítě hýbou světem, používá je takřka každý. Avšak bylo již mnohokrát dokázáno, že ne všemu, co lidé sdílejí na internetu, se dá věřit. Nic není tak dokonalé, jako se zdá být na sociálních sítích. Mladá matka takto sdílela na TikTok video se svým malým synkem. Toto video si získalo nesčetně negativních, nenávistných a odsuzujících komentářů. Jen malá hrstka lidí pochopila, o co matce vlastně jde.

Miminko v soláriu

Služby, jako je solárium, mohou poškodit kůži i dospělého člověka. O tom, jak je nebezpečné brát pětiměsíční miminko do solária, není potřeba vést rozsáhlé diskuze. Když se však toto spojí a dá na sociální síť, strhne se lavina odsouzení. Jednadvacetiletá matka sdílela na TikToku video s popiskem, že jí všichni říkají, aby přestala opalovat svého syna. Ale i zaměstnanci solária mají rodiny, které musí živit.

Z popisku ženy vyplývá, že měla brát svého synka opalovat do solária, kde také pracuje. Reakce na video na sebe nenechaly dlouho čekat. Téměř ihned byly plné nepochopení a napětí. Komentující vyjádřili své rozhořčení a mnozí z nich také mladou matku odsoudili. Někteří ji rovnou označili za nechutnou. Jiní psali, jak je hrozné brát miminko do solária.

Pokus o vtip

Mladá matka takové nenávistné reakce zřejmě nečekala a rozhodla se bránit před komentujícími, kteří by jí nejraději sebrali dítě z péče. Ve svých reakcích tvrdila, že video bylo míněno jako pouhý vtip. Svůj popisek vysvětlila tím, že její malý syn, když se narodil, měl žloutenku a jeho barva pleti byla velmi tmavá, až černá. To pak každý nemístně komentoval, a proto se rozhodla, že o tom natočí vtipné video.

Matka ve vzduchu chytila padající dítě z patra a zachrání mu život. Bezpečnostní kamera celý incident natočila

@kylensuttner loving tan is our fav #tan #selftan #selftanning #selftanday #lovingtan #babyboy #newborn #newbornnap #momtime #naptime #newbornbaby #newbornbabyboy #momtok #postpartumbody #postpartumrecovery #postpartum #fourthtrimester #4thtrimester #newmom #newmomtok #postpartumjourney #csectiondelivery #csection #csectionmom #csectionrecovery ♬ original sound – Barney

Žena dále vysvětlovala, že by své dítě nikdy nenechala opalovat v soláriu, ani se jeho barvu nepokoušela nijak měnit. Rovněž uvedla, že věří v to, že video většina lidí chápe jako vtip, nýbrž uznala, že někteří byli vážně vyděšeni. Drtivá většina komentujících to však jako vtip nepochopila. Jeden uživatel této sítě ovšem vyjádřil touhu po takto krásné barvě pleti. Proto je dobré nebrat vážně vše, co se vám objeví na sociálních sítích. Ne vždy je to pravda.

Zdroj: Newsitamea

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*