Z hasičů se stali hrdinové: Zachránili týdenní štěně, které bylo uvězněné pod verandou

Fotografie: Tiskové materiály, Mount Pleasant Texas Fire Department

Někdy naši mazlíčci uvíznou na nějakých záludných, nečekaných místech a potřebují pomoct s osvobozením. Naštěstí se vždy můžete spolehnout na hasiče, kteří zvířeti v nouzi pomohou.

Nedávno přijela jedna hasičská posádka zachránit malinké týdenní štěně, které zůstalo uvězněné pod verandou. Tento hasičský sbor Mount Pleasant v Texasu obdržel telefonát ohledně ztraceného štěněte. Hasiči po příjezdu na místo zjistili, že novorozené štěně uvízlo pod dřevěnou palubou domu a není schopné se dostat ven, jelikož je ještě příliš maličké.

Důležitost praxe a zkušeností

Podle příspěvku na Facebooku hasiči využili své dovednosti, které se týkají záchrany v zákopech, aby malého psa zachránili. Na někoho to může působit jako humorná banalita, ale i pro takovéto případy jsou hasiči důkladně trénovaní. Jde totiž o situaci, v níž je nezbytná pohotovost, jelikož každá vteřina může být osudová a vést ke katastrofě.

oranžový pytel na odpadky

Myslela, že na poli je pohozený pytel s odpadky. Když ho otevřela, našla v něm 3 vyhládlá štěňata

Záběry ze záchranářské akce

Fotografie ukazují, jak se hasičská jednotka špiní, kope pod verandou a plazí se dovnitř, aby dostala štěně do bezpečí. Trvalo to sice několik desítek minut, ale naštěstí byla jejich mise úspěšná a hasiči pak pejska dali dohromady s jeho mámou, která si o něj dělala starosti a zoufale štěkala. Majitelé štěněte byli také nesmírně vděční a tucetkrát děkovali za záchranu svého drahého mazlíčka.

Z hasičů se stali hrdinové

„Skvělá práce A-shift týmu, stanice 1!” Tým hasičského sboru dostal vřelou pochvalu od zbytku hasičů a jejich příběh zahřál u srdce mnoho milovníků mazlíčků. Tento příběh se stal velice rychle virální a místní teď považují tyto záchranáře za hrdiny. „Dostali jsme hlášení, úkol byl jasný, pohotově jsme zakročili a se vztyčenou hlavou uspěli,“ napsal jeden z hasičů, jenž se účastnil záchranné akce.

Zdroj: Theanimalclub

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*