Jediný takový hlas na světě: Nevidomého autistu musíte slyšet na vlastní uši. Po vystoupení sklidí bouřlivý potlesk

mikrofon
Fotografie: Pixabay

„Tenhle okamžik si budu pamatovat po zbytek svého života“, řekl Simon Cowell poté, co 22letý Kodi Lee z Kalifornie vystoupil v Americké talentové show.

Kodiho máma Tina řekla porotcům, že si její syn již od raného věku vypěstoval silnou lásku k hudbě. Zároveň také dokázal svým talentem vždy zaujmout, byť se začal věnovat hudbě opravdu brzy. „Zaposlouchala jsem se a pohlédla do jeho očí, které jakoby by byly duchem nepřítomné, ale když začal zpívat, proměnil okamžik v něco neuvěřitelného“, řekla Tina.

Hudba mu dodává klid

Prostřednictvím hudby a vystoupení se Kodimu podařilo přežít ve svém vlastním světě. „Když jste totiž autista, je opravdu těžké dělat to, co dělají všichni ostatní“, řekla Tina. Dle Kodiho matky, mu hudba vlastně zachránila život a neustále ho drží nad vodou. Platí to všeobecně pro lidi s nějakou omezující poruchou. Musí si najít něco, co je dokáže udržovat v duševní pohodě. V případě Kodiho, se celým srdcem oddal hudbě.

Zpěvák sklidil bouřlivý potlesk

Ve známé talentové show America’s Got Talent“, Kodi zazpíval píseň „A song for you“ od Leona Russella. Sedl si ke klavíru a po krátkém rozhovoru s maminkou a porotou se pustil do vystoupení, které dopadlo vskutku mimořádně. Všichni čtyři porotci, Simon Cowell, Julianne Hough, Gabrielle Union a Howie Mandel, šokovaně zírali, když Kodi začal zpívat. Když skončil, sklidil velký potlesk celého sálu. Julianne i Gabrielle z poroty musely osušit slzy.

Co mladý talent plánuje dál?

Simon byl také zjevně dojatý výkonem Kodiho. „Nevím, jaké to je žít v Kodiho světě, můžu říct jen to, že vy dva máte evidentně úžasný vztah. A tvůj hlas je naprosto úžasný. Máš opravdu krásný tón“, pokračoval Simon. Kodiho snem do budoucna je pokračovat ve své hudební kariéře. Také se chce stát rockovou hvězdou, aby mohl vystupovat pro tisíce fanoušků. Vzhledem k jeho talentu se zdá být tento sen opravdu lehce dosažitelný.

Zdroj: Sosialnytt

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*