Chelsea nalepila na Mounta cenovku, která odhání zájemce. Hráč je naštvaný

Ve velice nepříjemné situaci se právě ocitl ofenzivní záložník Mason Mount, který se rozhodl, že chce ze Stamford Bridge za každých okolností odejít. Klub mu to ale vůbec neulehčuje.

Chelsea nalepila na Mounta cenovku, která odhání zájemce. Hráč je naštvaný

Mason to má pouhý rok do konce smlouvy, a tak byste si řekli, že jeho odchod nikterak náročný nebude, opak je ovšem pravdou. Modrý celek z Londýna na svého hráče nalepil astronomickou cenovku, kterou není schopen nikdo zaplatit. Dokonce i Manchester United, který má o záložníka obří zájem, nyní váhá.

„Manchester United chtěl otevřít jednání s nabídkou 55 milionů liber za Masona Mounta. Problém je, že Chelsea vůbec není ochotna vyjednávat, naopak je velmi přímá. Na hráče nalepila cenovku 80 milionů liber, a pokud ji nikdo nezaplatí, tak ho nikam nepustí,“ píše známý a dobře informovaný novinář Fabrizio Romano.

Vzápětí se vyrojily zprávy, jak je Mason přístupem svého zaměstnavatele šokován. Deník Daily Mail doplňuje informaci, že jsou Rudí ďáblové se svým vysněným přestupovým cílem již domluveni na podmínkách smlouvy, ale zároveň upozorňují, že 80 milionů za žádného fotbalistu dávat nebudou. Zejména, když ten dotyčný má platný kontrakt už jenom na rok.

„Chelsea zůstává neoblomná. Mauricio Pochettino si přeje Mounta ponechat za každou cenu, a pokud už ho má pustit, bude to za jimi stanovenou sumu,“ znělo v prohlášení zmíněného periodika.

Nakonec bychom se tedy nemohli divit tomu, že si Mount v dresu Chelsea odkroutí, ač nuceně, ještě jednu sezonu, než se stane volným hráčem a odejde zadarmo. Pochettino se v každém případě hodlá se záložníkem ještě sejít a představit mu svou vizi, aby ho přesvědčil v setrvání.