Zavřít reklamu

Hanebný pancharti

Skupina amerických vojáků v nacisty okupované Francii spřádá plány na osudový souboj, ve kterém během premiéry propagandistického filmu svrhne špičky třetí říše.

Čelisti

Když obrovský a nenasytný bílý žralok terorizuje ostrov Amity, policejní náčelník, oceánograf a zkušený lovec žraloků se vydávají tuto bestii zničit.

Spalovač mrtvol

V Praze 30. let se pracovní nadšení zaměstnance krematoria zvolna mění v šílenství. Muž totiž začíná věřit, že spalováním těl zachraňuje duše zemřelých.

Blade Runner 2049

Obsah skrytého hrobu upoutá pozornost průmyslového titána a důstojníka K, blade runnera z LAPD, který se snaží najít ztracenou legendu.

Zodiac
Thriller podle skutečnosti, ve kterém karikaturista, krimi reportér a dvojice poldů vyšetřují případ bezcitného sanfranciského vraha známého jako Zodiac.

Krycí jméno Donnie Brasco

Agent FBI v utajení pronikne mezi členy newyorské mafie. Když se ale sblíží s jedním z nájemných vrahů, dá v sázku svoji kariéru i život.

Hra

Samotářský bankéř dostane od bratra podivný dárek – poukázku na záhadnou hru, která roztočí spirálu stihomamu i skutečných nebezpečí a od základů mu změní život.

John Wick 3

Na jeho hlavu vypsali odměnu 14 milionů dolarů. Elitní zabiják John Wick proto musí na cestě ke starým spojencům zlikvidovat všechny nepřátele, aby si zachránil život.

Luther: Pád z nebes

Geniální londýnský detektiv John Luther padl až na úplné dno. Nevyřešený případ mu ale nedá spát, a tak uteče z vězení, aby dopadl sadistického sériového vraha.

Nebezpečné pokušení

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo…

Dnes nejčtenější

.